Avbeställningsavtal – Ångerrätt
Avbeställningsavtal – Ångerrätt

Avbeställningsavtal – Ångerrätt

Det ska vara enkelt att avbeställa en golfresa bokad hos oss på Golfeen. Stora händelser har du nog försäkrat dig mot via kortbetalning och/eller andra skyddsåtgärder. Men oplanerade vardagshändelser kan du också skydda dig mot. Vi ser till att du tryggt kan planera att åka iväg utan oro för vad som komma skall.
I längden är det alltid god ekonomi att köpa sin golfresa i god tid exempelvis genom att utnyttja boka-tidigt-rabatter etc., så att du kan planera för din bortavaro:

De gamla, de unga, familjen, kärleken, hunden,
trädgården – en lång lista ibland.
En liten tuva stjälper ofta ett stort lass.

Vill du inte genomföra en bokad resa och har ett Avbeställningsavtal med oss, så behöver du inte ange någon orsak eller ursäkt för ditt beslut. Kontakta oss enkelt på de sätt, som anges nedan, men det måste vara före angivit antal dagar enligt tabellen.

Har du tecknat ett Avbeställningsavtal med oss är det enkelt att skjuta upp resan eller helt avstå beroende på vilket Avtal du väljer. Självrisken är så låg som 450 SEK och avgiften för Avtalet ingår inte i resans kostnader.

Vårt Lilla Avtal för 350 SEK per person innebär att du skjuter upp resandet med Golfeen till ett eller flera senare tillfällen, och att du har beloppet du betalade för resan tillgodo i sin helhet.

Vårt Stora Avtal för 700 SEK per person innebär att du får beloppet du betalade för resan tillbaka till ditt konto

Grupper med 12 eller mer golfare behöver kontakta oss gällande reglerna för fri avbeställningsskydd.

För att kunna erbjuda denna trygghet till ett bra pris, måste du använda din ångerrätt några dagar före bokat avresedatum. Exempel:

Turkiet :     11 dagar
Bulgarien : 21 dagar
Portugal     21 dagar
Spanien     21 dagar
USA           31 dagar

Avbeställning sker via kontaktvägen på www.golfeen.se eller genom att ringa: 08 410 66 509.

Omfattning

Avtalet gäller per person och för de bokningar och betalningar, som gjorts hos Golfeen. Har du exempelvis hyrt bil på egen hand, så gäller vår ångerrätt inte.
Ångerrätten gäller heller inte för transporter, som du beställt och betalat hos annan operatör för att ansluta till resan, som du har bokat hos Golfeen.

Avtalet om Ångerrätt ska ingås och betalas samtidigt som bokning och första betalning sker.

Kvitton måste specificera att Avtalet tecknats.

Kostnaden för Avtalet återbetalas inte.

Om en resenär avbeställer och resenären är bokad i flerbäddsrum så återbetalas inte en eventuell kostnadsökning för annan resenär.

Exempel: Två personer har bokat en resa med logi i ett dubbelrum. En avbokning gör att det blir singelrum. Hotellet debiterar kanske ett högre pris för den återstående resenären (singelrumstillägg). Den kostnaden drar Golfeen från returbeloppet.

Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14