Specialerbjudanden

Nyårsresor

Golfresor över Nyår
Möt det nya på året på Golfbanan
Paketerbjudanden

Hotel Apartamentos PYR Fuengirola

Hotel Apartamentos PYR Fuengirola

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Hotel Apartamentos Pyr Fuengirola idealiska läge gör att gästerna kan njuta av alla de faciliteter, som de kan önska sig för perfekt semester. Hotellet liggeri hjärtat av strandpromenaden och mittemot småbåtshamnen samt en av de största och mest omfattande stränderna på Costa del Sol. Omgivningarna är värd för ett brett utbud av restauranger, barer, nattklubbar, stormarknader, apotek och en uppsjö av andra aktiviteter.

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Golf Obegränsad Nyårsgolf

Avsluta det gamla året och börja det nya med en golfresa till Medelhavet. Bo 7 nätter på ”Skandinavien-favoriten” Sueno Hotels Golf med All Inclusive och spela obegränsad golf på 2 olika banor. Du får dessutom en Galamiddag på Nyårsafton! Res med direktflyg från Arlanda 26te december och från Göteborg och Köpenhamn 25te december.

mer

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Det här hotellet gör skäl för sitt namn och är en riktig diamant bland alla stora hotell i Belek. Här genomsyrar hotellet modernitet och professionalism. Även den kräsne blir nöjd och man känner sig lite kunglig när man kommer in i de stora standard rummen. Du bor helt enkelt i enastående omgivningar med tillgång till ett utomordentligt stort urval av faciliteter och aktiviteter.

Se dagspriser

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek

Det här är syster hotellet till Sueno golf hotel och där inget saknas. Hotellet är ljust och fräscht med en modern inredning. Det är ett femstjärnigt lyxhotell som upprätthåller absolut toppklass och som kommer ge dig en minnesvärd golfsemester när den är som om bäst. Sueno Golfklubb ligger i Sueno Golf hotel ca 400 m undan. Känner man sig pigg tar man en promenad hit men självklart finns transport till och från hotellet vilket kan kännas ganska skönt efter en hel dag på banan.


Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Det här hotellet är lite mindre och känns lagom stort jämfört med sin stora syster Cornelia Diamond. Här trivs både stora och små och det är ett klockrent kvalitetshotell. 
Hotellet ligger direkt på den härliga stranden i Belek och här finns en fantastisk pir samt solstolar och soltak.

Se dagspriser

Kaya Belek

Kaya Belek

Kaya Belek är ett välskött välkomnade hotell med ett stort område. Proffsig personal som vet behovet för en skön och välbehövd semester. Att golfbanan ligger endast 250 m från hotellet gör golfsemestern enkel och smidig på Kaya hotell och man förstår varför många golfare återkommer år efter år. Kaya Palazzo golfbana blev klar 2007 och är designad av den kända David Jones. Det här är en vacker parkbana med breda fairways som passar medelgolfaren såväl som den erfarna spelaren.

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek

Detta fantastiska hotell är vackert beläget med utsikt över Besgözfloden och med en grönskande trädgård. Perfekt förstaklasshotell för golfaren med närhet till Titanic Golfklubb som ligger 5 min med transport från hotellet. Hit återkommer många resenärer år efter år då servicen är mycket tydligt märkbar och personalen välutbildad. Titanic Golfbana tillhör också mångas favorit och tillsammans med hotellet kommer du att få en optimal golfsemester som du kommer minnas länge. 
 

Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar