Specialerbjudanden
Paketerbjudanden

Bulgarien, Cape Kaliakra

Cape Kaliakra

Cape Kaliakra är en av de vackraste och mest historiska halvöarna i Europa. Beläget nära den rumänska gränsen, är det en favoriplats för turister, som söker vackra sevärdheter och intressanta historiska platser att besöka. Den ligger norr om Varna. Fästningen har successivt använts av traker, romare, bysantiner och bulgarer. 

 


från 9 348 SEK

Portugal, Lissabon

Lissabon

Lissabon är ett spännande resmål och en stad som ökar i sin populariet år för år. 
I Lissabon finns en utsökt matkultur, trendig shopping, ett högklassigt nattliv, kulturarv och ett trevligt folkliv. Det härliga klimatet med med över 300 soldagar om året bidrar sjävklart till stadens växande populariet. 
Lissabon som på portugisiska heter Lisboa, är huvudstad i Portugal och är en stad med ca. 500 000 invånare i stadskärnan och 2,5 miljoner i hela området. Lissabon har en stor kulturskatt med gamla anor, delar av den kan man uppleva på flertalet gallerier och museum. Själva stadskärnan består precis som Rom av sju kullar och är väldigt kuperad och bjuder på en del extra motion. På vissa platser kan man inte köra bil - där finns istället bergbanor för transport. 
från 7 598 SEK

Spanien, Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blanca betyder på spanska vita kusten och har fått sitt namn efter den långa kusten med vita strandstränder. Här finns mer än 210 kilometer med kust och många mjuka sandstränder, 2 800 soltimmar per år, ett privilegierat klimat och ett avkopplande hav. Här hittar du små byar gömda i bergen eller de mer moderna och livliga kuststäderna med deras hektiska nattliv. Det finns många marinor och otaliga faciliteter och attraktioner att njuta av längs kusten.
Och pratar vi golf så är detta ett paradis i sig. Hela Costa Blanca kantas av fina golfbanor och man finner banor av världsklass.
från 6 898 SEK

Spanien, Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol som även kallas Spanska solkusten lockar turister från alla världens hörn. Här finns 20 mil kust och ligger i den södra delen av Spanien. Provinshuvudstaden är Malaga och de de största turistorterna ligger väster om Malaga där kusten i huvudsak består av långa stränder. Kustremsan öster om Malaga som inte alls har samma massturism har istället klippor och småvikar att svalka sig i. 
När det kommer till golf så finns det mycket att välja mellan. Majoriteten av de ca 130 golfbanorna i Andalusien finns i Costa del Sol.
från 6 398 SEK

Turkiet, Belek

Belek

Belek är den perfekta destinationen för dig som vill ha lugn och ro, vacker natur och hög kvalitet på din semester. Här finns imponerande lyxhotell med utsökt All Inclusive, service av hög klass och faciliteter och underhållning för de mer kräsna. Belek är en av de mest populära golfdestinationerna i Europa - ett riktigt golfparadis. Här finns inte mindre än 14 förstklassiga golfbanor! I I Kadriye centrum och i Belek centrum hittar du butiker, restauranger och kaféer. Men det är inga stora centrum har endast ett litet urval så om du vill bryta lugnet för en dag och vill ha mer folkliv och shopping så ligger Antalya inom en 45 minuters bilresa.
från 4 898 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar