Specialerbjudanden
Paketerbjudanden

Spanien, Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol som även kallas Spanska solkusten lockar turister från alla världens hörn. Här finns 20 mil kust och ligger i den södra delen av Spanien. Provinshuvudstaden är Malaga och de de största turistorterna ligger väster om Malaga där kusten i huvudsak består av långa stränder. Kustremsan öster om Malaga som inte alls har samma massturism har istället klippor och småvikar att svalka sig i. 
När det kommer till golf så finns det mycket att välja mellan. Majoriteten av de ca 130 golfbanorna i Andalusien finns i Costa del Sol.
från 8 948 SEK

Turkiet, Belek

Belek

Belek är den perfekta destinationen för dig som vill ha lugn och ro, vacker natur och hög kvalitet på din semester. Här finns imponerande lyxhotell med utsökt All Inclusive, service av hög klass och faciliteter och underhållning för de mer kräsna. Belek är en av de mest populära golfdestinationerna i Europa - ett riktigt golfparadis. Här finns inte mindre än 14 förstklassiga golfbanor! I I Kadriye centrum och i Belek centrum hittar du butiker, restauranger och kaféer. Men det är inga stora centrum har endast ett litet urval så om du vill bryta lugnet för en dag och vill ha mer folkliv och shopping så ligger Antalya inom en 45 minuters bilresa.
från 3 999 SEK
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar