Carya Course

Carya Golbana var den första golfbanan i Europa, som har full strålkastarbelysning. Banan är inspirerad av ett traditionellt gammalt engelskt hedlandskap och dess golfbanor i Surreyområdet utanför London som Wentworth, Sunningdale, Walton Heath och The Berkshire. Att skapa Carya golfbanor har inneburit plantering av nästan 1 miljon ljungplantor för att stärka hedarnas befintliga miljö. Carya Golf Club är öppen för golfälskare i alla åldrar och på alla nivåer.

Golfbanan är utformad för att utmana de bästa spelarna men samtidigt för att vara en alltigenom njutbar upplevelse för spelare på alla nivåer. Carya lägger an ett nytt koncept och höjer ribban ännu mera tillsammans med de redan populära banorna och den höga standarden på golf i Belek.
Det är Peter Thomson, Australien, fem gånger "The Open" Champion och grundaren av TPL - Thomson, Perrett & Lobb, det internationella golfbanebolaget, som har skapat Carya för den absolut bästa golfnjutningen.

Peter säger: "Det här är ett exceptionellt stycke mark att bygga en golfbana på. Det påminner om de berömda Surreyhedarna och banorna i närheten av London. De är bland världens bästa, och där hade jag turen att få mycket framgång, när jag tävlade. Jag är mycket glad över möjligheten att TPL fått skapa en klassisk, traditionell bana i Turkiet."

Untitled Document
NYSÅDD- Indikativ
 
SEPTEMBER  
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Carya Golf Course                                       OVERSEEDING
OKTOBER
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Carya Golf Course OVERSEED INGA BUGGIES                      


Innan du bekräftar köpet, kontrollera att din bokning stämmer överens med ditt önskemål. Om du köpt obegränsad golf skall det framgå på bokningen. Om inte, kontrollera bokningen igen eller kontakta oss.


Carya Golbana är den första och hittills enda golfbanan i Europa, som har full strålkastarbelysning (hålen 10 till 18).


En vid och bred fairway väntar den första rundan för dagen. Sikta på träden i mitten för att skapa ett bra strategi-inslag till den bunkerlösa greenen - och kanske får du dagens första birdie.

Namnet på hålet avser att golfarna är på väg ut på sin runda. På många gamla banor spelar golfare 9 hål i en riktning innan de går hem i den andra riktningen.


Vilseledande par-3, där val av klubba är viktigt - greenen sluttar framsida mot baksida, men bli inte kort före greenen eftersom green-området var helt omgivet av de ljungplantor, som odlades för banan, före omplanteringen. Beslutstid! Det enklaste utslaget är rätt mot träden i mitten av fairway, men det lämnar dig med en svårare fortsättning. Om du vågar, gå till vänster om träden för en bättre strategisk vinkel till greenen.

Namnet på hålet är inspirerat av att det finns två olika fairwaysval, som golfaren kan sikta mot från utslaget. Båda har fördelar - men kan också leda till problem. Dire Straits betyder ju att du är i en prekär situation.


Ett slag från tee åt vänster sida ger dig en perfekt vinkel och utsikt över greenen. Från den högra sidan av fairway blir slaget blint. Ljungbackarna mellan landningsplatsen och greenen har inspirerat till namnet på detta hål. "Heathery Hills" var nära att bli namnet också på golfklubben.
Fairway sluttar från vänster till höger. Beroende på positionen på peggen kan det här hålet spelas väldigt olika. En svår green att träffa, ett för kort slag hamnar i vattnet och ett längre gör att du hamnar i trubbel. Det här hålet har fått sitt namn av den sjö som gränsar till fairway och greenen. Sjön skapar potentiella problem för alla som spelar detta hål.


Det kanske längsta hålet i Turkiet! Slå långt och rakt så blir det inte några problem. Försök undvika att missa den här långa greenen på höger sida - det är svårt att korrigera. Namnet på hålet har uppkommit eftersom det nog är det längsta hålet i Turkiet. Många historiska golfbanor har sina långa hål som heter "lång" och Carya också det "långa". Namnet på hålet är en passande hyllning till denna historia.


Ett hål att minnas! Låt dig inte förföras av banans skönhet här, för detta korta och spektakulära par 3-hål kommer att erbjuda dig en kamp! Var försiktig med att attackera på vänstra sidan av greenen. Namnet på det här hålet är inspirerat av sirener, som använde sin skönhet och sång för att fånga intresset hos sjöfarande. På det här sättet blev åskådarna distraherade från de faror som väntade och de drabbades av ett grymt öde som följd. Som golfare måste du vara noga med att inte bli distraherad av skönhet - men behålla fokus på den utmaning som ligger framför dig!

Låt inte den vackra utsikten av ljung och Taurusbergen distrahera dig från den utmaning som ligger framför dig. Ett utslag till höger på fairway är ett måste och ger dig en bra bild av greenen och en perfekt vinkel dit. Hålet har fått sitt namn av de spektakulära Taurusbergen, som syns på avstånd en klar dag.De som slår långt kan nå greenen på två slag - men var försiktig då vattnet ligger nära! En bra birdiechans om du har ditt på det torra. Gamla sjörövarhistorier berättar om hur människor var tvungna att gå på plankan som straff för sina gärningar. Eftersom det 9:e hålet är rakt, smalt och omgivet av vatten, är Plankan ett passande namn.

Spektakulära utslagsplatser till en fairway, som ligger mellan skogen och sjön. Att landa på fairway är ett måste för att ha en bra birdiechans - och eftersom det är ett kort hål, finns det ingen anledning att slå med drivern.

Namnet på hålet är inspirerat av Kraken som är en legendarisk havsvarelse, som skulle kunna komma upp från havet att dra ner hela skepp.
Eftersom fairway (farleden) ligger mycket nära sjön är det nästan som om att bollar, som kommer för nära kanten, kommer att dras ned av Kraken. 
Ett vackert och naturligt golfhål, som gör en kurva över åsen. Försökt att slå just till höger om träden i mitten av fairway för att få den kortaste vägen till greenen.

Hålet är har namn efter den fyrkantiga greenen. Många gamla banor på hedar hade fyrkantiga greener, och eftersom Carya ju är inspirerad av linksbanorna, är det naturligt med en fyrkantig green här.Det här sluttande hålet är uppdelat i två delar som av ett trappsteg. Håll dig på den högre högra sidan av fairway för att få bästa vinkeln och för att kunna se den knepiga greenen.

Namnet på hålet kommer från den legendariska Kentauren, som var hälften häst och hälften människa. Eftersom fairway karakteriseras av ett stort trappsteg - är det nästan som hålet har två separata fairways.
Det här par-3 hålet i uppförsbacke kräver en extra klubba eftersom du inte vill slå för kort. Alla korta slag kommer att rulla tillbaka in i "kistan" - ett hål framför greenen.

Det här hålet är uppkallat efter fördjupningen framför greenen. "Kistan" kommer att samla in alla bollar som landar kort greenen.


Ett sant risk- och belöningshål. Det här korta par-5 hålet kan klaras på två slag men kräver stor noggrannhet. Var inte för girig eller förlora inte din koncentration!

Namnet på hålet är inspirerat av en av dödssynderna - girighet. Eftersom det är ett äkta risk- och belöningshål, bör golfaren vara försiktig med att inte bli alltför girig eftersom det kan ge trubbel.


Ett vackert och utmanande par-3 hål där rätt val av klubba är helt avgörande. Försök att bedöma vinden eftersom det ofta är skillnaden mellan att hamna på greenen eller i vattnet. 

Det här hålet är det kortaste hålet (från ordinarie utslag) på golfbanan. Hålet är på många sätt motsatsen till det "långa" hålet och därför är "kort" är ett passande namn.Den längsta par-4 hålet på banan kräver två kraftiga slag för att nå den skyddade greenen. Ett utslag i närheten av bunkrarna på höger sida av fairway ger en enklare vinkel till greenen.

Liksom Bosporen fysiskt separerar Turkiet i två delar, kännetecknas det här hålet av ett gränsöverskridande vatten framför tees. Efter att ha korsat bron, är golfaren på väg hem mot klubbhuset.


Ett ganska enkelt hål, som slutar i en green, som sluttar i alla riktningar. Var noga med att inte blockeras av de höga träden till vänster.

Eftersom hålet är nästan helt rakt, är namnet inspirerat av Spjutet; ett gammaldags spjut. Det kan kastas med stor noggrannhet – och eftersom det här hålet kräver raka och exakta slag, är "Spjut" ett passande namn.Nästan hemma. Det finns plats för att slå ett kanonutslag innan du försöker nå den sista greenen, som ligger något förhöjd i ett naturskönt "grönt" läge omgivet av gamla pinjer.

Eftersom det första hålet är "Ut" ska det sista hålet vara "Home/Hem". Det är en hävd på många traditionsrika klubbar att ha "Hem" som namn på sista hålet.

Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14