Championship Course

Sedan öppnandet av National Golf Club den 18 november 1994 har klubben blivit ett populärt turistmål, som lockar golfare från alla hörn av världen och det har bara tagit sex år att vinna internationellt erkännande.

År 2000 rankades banan av Storbritanniens Golf World Magazine som nummer 42 och år 2001 som nummer 39 på det europeiska fastlandet. I den tyska tidningen Die Welt rankades banan som den 9:e bästa golfbanan på den europeiska Medelhavskusten år 2000 och dessutom har banan betygsatts till den 16:e bästa golfbanan i världen av läsarna av den tyska Golf Journal i mars 2002 och blev rankad 14:e år 2003. Den här mästerskapsbanan med 18 hål, designad av Ryder Cup-spelaren David Feherty och seniorer Tour-spelaren David Jones, har varit värd för de PGA Europeiska turkiska senior open 1996 och 1997. National är den första golfbanan på turkiska Medelhavskusten, som har skapats i enlighet med de standarder som anges i europeiska PGA och är öppen för medlemmar och besökare över dagen. Lagd genom en skog av eucalytus och pinjer med Taurusbergen i bakgrunden och ett överflöd av naturliga sjöar, prövas spelare på alla nivåer.

Den unika och exekutiva 9-håls banan, som passar alla typer av golfare, med breda trädavgränsade hål med vatten som sällskap vid flera utslag. Den Exekutiva banan ger dig en utmärkt "uppvärmning" och en möjlighet för dig att öva dina korta slag. De båda banorna har skapats av högt värdesatta amerikanska internationella designers och har också omfattande faciliteter och ett fullt utrustat klubbhus. Detta i kombination med en internationell ledningsgrupp och yrkesverksamma inom PGA golf ser till att National med rätta tar sin plats som ledare inom Turkisk golf banan och kan sätta många traditionella europeiska konkurrenter på plats.
National byggdes i anlagda trädgårdar och är omgiven av pinje- och eukalyptusskog. Den brittiska stilen på klubbhuset ger en lugn atmosfär och har panoramautsikt över golfbanan. I klubbhuset finns Meridiana Restaurang och bar, medlemmarnas lounge, konferens och privat matsal, läsrum, sekreterarservice, omklädningsrum och duschar. Smarta fritidskläder är accepterade under dagen och kvällen, men blå jeans, huvudbonader och spetsiga skor är inte tillåtna i och omkring klubbhuset.  För din middag och partyinbjudningar står Meridian restaurangen med modern turkisk och medelhavsmat till din tjänst (bokas i förväg). Park café ligger vid det pittoreska 18:e hålet med utsikt över vatten, och serverar lunch, lättare tilltugg och traditionell turkisk mat från 11:00 till 17:00.
  • Vattenhinder - markeras med gula stolpar
  • Kantrisk – markeras med röda stolpar
  • Utanför gränsen – markeras med vita stolpar
  • Mark under arbete – markeras med vita linjer och / eller blå stolpar
  • Fasta hinder - belagda vägar, stigar, broar, träd, ungträd, landskapsbuskar och sprinklerhuvuden eller lådventiler

ALLA BANORS MÅTT ÄR ANGIVNA I METER
TILL CENTRUM AV GREENEN

(För att konvertera till yard, lägg till 10%)
Avstånden anger avståndet från utslaget.


Innan du bekräftar köpet, kontrollera att din bokning stämmer överens med ditt önskemål. Om du köpt obegränsad golf skall det framgå på bokningen. Om inte, kontrollera bokningen igen eller kontakta oss.
Designer David FEHERTY
Officiellt öppnande 18 November 1994
Plats Belek
Yta 1 100 000 m² av tall och eukalyptusskog
Handikapp för kvinnor 36
Handikapp för man 28
Greener ca. 550m²
Utslag Svart, vit, gul, röd
Fairways Utmanande men rättvisa
Bunkrar 64 bunkrar
Sjöar 6 sjöar
Greener specifikationer Greener och fairways är Bermuda
Putting Green 2


Chipping och pitching greener bredvid klubbhuset

Driving Range: 40 platser, öst till väst i närheten av exekutiv bana 300 meter lång, Maxfi Co Range bollar

Pro (Golftränare) Extra avgift

Pro Shop försäljningsplats för golfartiklar i klubbhuset

Klubbor uthyres (10 fullständiga set)

Klubbhuset 1 800 m²En bra drive på högersidan av fairway ger dig ett bra andra slag nerför en smal fairway, vilket ger ett kort järn för inslaget till en stor undulerande green. Vatten, överallt finns det vatten, som är bakgrunden för detta signaturhål. Ett exakt utslag krävs för att anteckna ett bra resultat. 
Detta svaga dogleg-till-höger-hål kräver ett gediget uppspel på vänstersidan av fairway, vilket ger en bra medel-järn-strategi till denna lilla och väl skyddade green. Detta smala typiskt undulerande linkshål har vatten hela vägen ner till vänster och är kantad med pinjeträd ner till höger. Det kräver ett bra korrekt utslag något höger om fairwaybunkern. Ett långt andra slag i mitten kommer att lämna ett kort järn till greenen. Undvik greenbunkrarna till varje pris, eftersom de är djupa och oförsonliga !!! Detta är ett hål, som är typiskt för National Golf Club. Denna lutande njurformade green är väl skyddad av en bunker och två dominanta pinjer, så du måste ta ditt slag med ett långt- eller medeljärn hela vägen. Ett dogleg-vänster med ett blint utslag gör att linjen från tee blir helt avgörande. Ofta används ett långt järn eller fairwayträ. En idealisk drive är något till vänster om den stora pinjen i mitten av fairway. Detta är ett hål för den välslående och kräver ett precist inslag med ett kort järn till den lilla förhöjda greenen. Ett av de tuffaste hålen på banan. Detta dogleg höger hål kräver en kraftig drive till vänstersidan av fairway för en fortsättning med ett långt andraslag till en smal green. Ett utslag mellan fairwaybunkrarna på detta dogleg vänster hål och den stora pinjen kommer att ge ett medeljärn till en kraftigt undulerande green. Med vatten till vänster och höger om detta hål är inget mindre än 2 bra slag nödvändigt! Med spel nästan rakt norrut kan detta hål vara antingen med eller mot den rådande vinden, beroende på vilken tid på dagen du är här. Det behövs en drive, som landar strax under åsens topp, för att få bra sikt till denna något förhöjda green med två nivåer. Ett långt uppspel på vänsterkanten av fairway lämnar ett kort järn till denna lilla förhöjda green. Ett felaktigt andraslag kommer att ge ett besvärligt chip. En annan liten upphöjd green innebär att du måste vara ytterst noggrann med ditt medeljärn. Allt annat kommer att lämna dig att rota runt för par. 

 


En äkta tre långslagare om det någonsin fanns en! Långa hitters kommer att behöva lägga upp kort från kanalen med ett fairwayträ. Ett andra långskott till högra sidan av fairway kommer att innebära ett kort järn till en smal green som liknar en berg-och dalbana. Par kommer att kännas som en birdie !!! Drive över kanalen. Hålet är tight och kräver precision från tee. En bra drive längs mitten av fairway kommer att lämna ett medeljärn till en green väl skyddad av två frontbunkrar. 
Förmodligen ett av de tuffaste hålen i Europa - en lång drive mellan de stora pinjerna är en nödvändighet, om du vill nå fram på denna långa par 4 på två. Med vatten vänster och bakom, bunkrar som skyddar höger och ett bra scorekort i handen, kan en målsättning på fem vara ett förnuftigt alternativ !!! Ett stort lutande dött träd ramar in detta magnifika par 5. En drive till höger om trädet och säkert spelat andra slag över kullen sätter upp ett kort järn till den smala knepiga greenen. Det längsta av de korta hålen kräver ett väl slagit skott till en stor green med två nivåer. Men se upp för vattnet på baksidan! Detta knepiga dogleg-höger-hål är så smalt "så smalare finns inte!" Ett noggrant utslag nerför vänsterkanten av fairway kommer att ordna ett mellan-järn till denna smala och undulerande green. Ett av Europas signaturhål som kräver en bra drive mot de två bunkrarna till höger. Då blir det bara ett kort järn kvar över vattnet till en liten väl skyddad green - folk kollar från klubbhuset, så vad kan vara enklare !!!!!

Du kan t.o.m. få en välförtjänt applåd !!! Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14