Dunes Golf Course

Den lättare av de två banorna. Dunes Course mäter över 6 500 meter men Sueno Dunes kommer att straffa dåligt spel. Pines course är utformad på ett vilt och utmanande sätt medan Dunes course erbjuder en mera konventionell design.
Innan du bekräftar köpet, kontrollera att din bokning stämmer överens med ditt önskemål. Om du köpt obegränsad golf skall det framgå på bokningen. Om inte, kontrollera bokningen igen eller kontakta oss.
Med "enkel" öppning på par 4 startar (Sueno hole 19 / Dunes 1) med ett tvärt dogleg åt vänster, men den intelligenta spelar direkt mot kullen åt höger om greenen och låter bollen rulla försiktigt mot flaggan. Att träffa den omfamnande bunkern kommer med största sannolikhet att addera slag på kortet.
Lycka följer de modiga på det här klassiska par 4-hålet. Genom att ta den lättare vägen runt den centrala bunkern på fairway kommer du bara att träffa bunkrarna och du får bara en glimt av greenen;
men för de som är tillräckligt modiga och vågar sikta åt höger tjänas det längd och du får ett fritt-fram-läge till greenen.Detta medellånga par-4 hålet domineras av en "Tiger Claw" bunker i hjärtat av fairway.
Att slå ett slag som från utslaget  svänger åt vänster är det ideala för att öppna upp för den välbevakade greenen.En kort par-3 hål omgivet av vatten och bunkrar och som handlar om exakthet. Ett slag som är mindre korrekt kommer att avvisas av greenen.


Detta hål är långt och rakt par-4 hål. Du måste vara bestämd och ha självförtroende annars hamnar du i de två bunkrarna på var sin sida. För att lättast komma till greenen behöver slaget landa på vänstra sidan av fairway, och om slaget är för mycket åt höger då är det stor sannolikhet att du hittar bollen i den andra bunkern.


Ett andningshål är den här par-4:an trots att det i mitten ligger ett bunker skymd åt höger. När golfaren har spelat sig igenom dalen öppnar sig hela hålet och en inbjudande green uppenbarar sig i en sjö.


Att spela neråt på det här par 3-hålet ger dig en tuff utmaning tack vare ett stort Eucalyptusträd, som skyddar greenen och som om det inte räcker, omges greenen av vatten på höger sida.


Ett svårt hål för de som slår kort, eftersom det finns en sjö till vänster och en bunker till höger att passera. Den kraftigt profilerade greenen kräver ett höger till vänster slag, annars kommer sluttningen att avvisa slaget.

Vad detta korta par-4 hål saknar i avstånd kompenseras med svårigheten att chippa. Ett tajt slag klargör greenen vid sjön. Den kloka spelaren föredrar ett vänsterspel för att undvika vattnet.

Det här strategiska hålet kräver noggrannhet från utslaget. Ett försök att kapa doglegget för tvärt gör att du riskerar att hamna i bunkern. Spela för brett - samma sak händer. Om du slår väl så får du en bra översikt av greenen för inslaget.

Det här korta par-4 hålet spelas genom en stor dal. Det är ett kort hål men det är inte alls lätt eftersom det ligger väldigt skyddat av en bunker. Hålet har en svårspelad green, men det ger dig fortfarande en möjlighet till en birdie.Ta en paus - ett medium par-3 hål, som är birdievänligt, men för att nå dit måste du slå över en grottliknande bunker och vara försiktig med en liten upphöjning, som är dold av greenens ingång.

Ett medium par-5 hål. Det här är ett energipåfrestande hål. Slag mot högra sidan riskerar att hamna ytterligare åt höger och träffa bunkern. Om det andra slaget är kort kommer det att träffa vattnet . Greenen är skyddad av två diagonala bunkrar. Det ør möjlig att nå greenen  på två  men endast med dina bästa slag.


Det här dogleg par-4 hålet är delvis invallat. Ett slag så nära insidan av dogleg som möjligt ger den bästa vinklingen mot greenen, men bunkrarna på kullen ser ganska farliga ut. Bli inte rädd.


Ett medium par-4 hål som är enkelt att spela men det korta slaget kommer att straffa sig med 6 strategiskt placerade bunkrar. Faran är inte över ännu eftersom golfaren nu möter en av de svåraste greenerna på hela banan.

Det här par-4 hålet är kort men det är verkligen inte lätt. Med problem på den vänstra sidan av greenen måste spelaren ha kontroll över greenen för att ha chans att gå på par. Hør ska du helst klara av att nå greenen på ett slag.


Lite svårare nu - detta knepiga par-3 hålet har gömd mark mellan fairway-bunkern och greenen, se till att ta i ordentligt och håll dig borta från bunkern vid sidan om greenen.


En bra sluthål är det här mediumstrategiska par-4 hålet, som du spelar rakt men med största försiktighet - greenen ligger på en ö. Med klubbhuset fint beläget i bakgrunden är det här hålet svårt att glömma och om du hamnar i vattnet, kan du vara säker på att inte vara den första!Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14