Specialerbjudanden
Paketerbjudanden

Bulgarien, Cape Kaliakra

Cape Kaliakra

Cape Kaliakra är en av de vackraste och mest historiska halvöarna i Europa. Beläget nära den rumänska gränsen, är det en favoriplats för turister, som söker vackra sevärdheter och intressanta historiska platser att besöka. Den ligger norr om Varna. Fästningen har successivt använts av traker, romare, bysantiner och bulgarer. 

 


från 9 348 SEK

Portugal, Lissabon

Lissabon

Lissabon är ett spännande resmål och en stad som ökar i sin populariet år för år. I Lissabon finns en utsökt matkultur, trendig shopping, ett högklassigt nattliv, kulturarv och ett trevligt folkliv. Det härliga klimatet med med över 300 soldagar om året bidrar sjävklart till stadens växande populariet. Lissabon som på portugisiska heter Lisboa, är huvudstad i Portugal och är en stad med ca. 500 000 invånare i stadskärnan och 2,5 miljoner i hela området. Lissabon har en stor kulturskatt med gamla anor, delar av den kan man uppleva på flertalet gallerier och museum. Själva stadskärnan består precis som Rom av sju kullar och är väldigt kuperad och bjuder på en del extra motion. På vissa platser kan man inte köra bil - där finns istället bergbanor för transport. 
från 7 598 SEK

Spanien, Costa Blanca

Costa Blanca

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att: Costa Blanca, med mer än 218 kilometer kust, många mjuka sandstränder, 2 800 soltimmar per år, ett privilegierat klimat och ett avkopplande hav, har varit den främsta attraktionen för miljontals turister i årtionden.

Juvelprydd med små byar gömda i bergen eller de mer moderna och livliga kuststäderna med deras livliga nattliv. Det finns många marinor och otaliga faciliteter och attraktioner att njuta av längs kusten.

Tack vare det exceptionella klimatet med över 300 soldagar om året och förstklassiga golfbanor och -faciliteter, har Costa Blanca blivit en favoritdestination för älskare av sporten! 


från 5 998 SEK

Spanien, Costa del Sol

Costa del Sol

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att: Costa del Sol sträcker sig längs Medelhavet kust på den iberiska halvön. Förankrad i hamnstaden Malaga i öster går Costa del Sol sedan västerut med badorter som Marbella och Sotogrande. 

från 6 598 SEK

Turkiet, Belek

Belek

Belek är den perfekta destinationen för dig som vill ha lugn och ro, vacker natur och hög kvalitet på din semester. Här finns imponerande lyxhotell med utsökt All Inclusive, service av hög klass och faciliteter och underhållning för de mer kräsna. Belek är en av de mest populära golfdestinationerna i Europa - ett riktigt golfparadis. Här finns inte mindre än 14 förstklassiga golfbanor! I I Kadriye centrum och i Belek centrum hittar du butiker, restauranger och kaféer. Men det är inga stora centrum har endast ett litet urval så om du vill bryta lugnet för en dag och vill ha mer folkliv och shopping så ligger Antalya inom en 45 minuters bilresa.
från 4 998 SEK
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14