Specialerbjudanden

Galen Vinter – Galna Priser

Fram till den 07nde mars kommer vi att erbjuda Golfresor till nedsatta priser för avresa med start i november. Alla resor kommer att vara med direktflyg, boende på bra hotell med All Inclusive och 4 eller 5 garanterade rundor, beroende på vilket paket som bokas.
Paketerbjudanden , Belek

Lykia World & Links Golf Antalya

Lykia World & Links Golf Antalya

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att: Lykia World Antalya är ett nytt semesterparadis, vackert beläget mellan Medelhavet på ena sidan och lummiga gröna skogar med Taurusbergen på den andra. Här erbjuds du en unik vy, där blå och grön färg går samman i en turkos nyans och bara ett stenkast bort kan du njuta av historiska och arkeologiska platser, som är väl värda ett besök. 


Se dagspriser

KAYA BELEK

KAYA BELEK

Hotel Kaya Belek har en elegant modern stil med internationell karaktär och en 5-stjärnig-service. 
Hotellet ligger precis vid havet och bara ett kort promenadavstånd från golfbanan.Här erbjuds All-Inclusive
och en avslappnande miljö att ta igen sig i mellan golfrundorna.På anläggningen finns två pooler med sötvatten, en inomhuspool, bastu, jacuzzi, turkiskt bad och ett spa 
med olika behandlingar och massagetyper.

Se dagspriser

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Cornelia De Luxe Resort & Spa ligger alldeles intill Iskele Mevkii Beach, som är en vacker del av den härliga Belek-kusten. Hotellet ligger ca 35 km från flygplatsen och 45 km från Antalya centrum. Ett vattenparadis med sin fina belägenhet, moderna arkitektur, anslutna pooler med jacuzzi pooler och vattenfall. "De Luxe All Inclusive" innebär i högsta grad en stor upplevelse, som nog överträffar alla de förväntningar som varje hotellgäst kan ha. 


Se dagspriser

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Välkommen till Sueno Hotels Golf Belek och Sueno Golf Club… En plats där du alltid vill vara och aldrig vill åka ifrån.
Vi talar inte endast om ett vanligt hotell och en green - men också om att känna sig nöjd,  få oförglömliga minnen och en unik erfarenhet.
En semester som du alltid har drömt om. 


Se dagspriser

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek

Titanic De Luxe

 

Känner du för att verkligen lyxa till det är detta hotell helt rätt för dig. Hotellet ligger i änden av en gata i en lugn och vacker miljö längs Besgöz floden. På hotellet finns 596 rum fördelat på 170 000 m2 och du bjuds på magnifik service. Här är det mycket av allting; Spa -anläggningen är på hela 13 000 m2 och du erbjuds en uppsjö av olika behandlingar. Det finns även gym och fitness avdelning fördelat på 2 våningar där du kan delta i gruppträning som yoga, pilates eller aerobics.

A la carte-restaurangerna har en spännande prägel och känns mycket lyxiga. Det finns ett stort utbud av olika restauranger; allt från den vanliga huvudrestaurangen till snackbarer och lyxiga a la carte-restauranger. Under sommarsäsongen finns det 13 olika barer spridda runt om på anläggningen.

Du kommer knappt vilja lämna hotellområdet, här finns allt du behöver för din semester oavsett när på året du reser. Hotellet ligger i ett lugnt område, omgivet av pinjeskog och golfbanan och atmosfären är fantastiskt avkopplande.


Titanic Golf Club består av 27 hål fördelade på 3 slingor med 9 hål vardera. Detta gör att banan uppfyller kraven även för de mest kräsna golfarna. 18 hål i park och 9 links innebär att du ställs inför alla möjliga golfutmaningar med sjöar, floder, träd och sanddyner. Banan har kvar mycket av den ursprungliga naturen vilket ytterligare ökar känslan. Detta är verkligen ett landskap i perfekt harmoni med golfbanan som är designad av Hawtree Ltd golfbanearkitekter från England.

 

Övrigt

Hotellet som byggdes 2013 består av en 6-vånings huvudbyggnad, 7 mindre byggnader med totalt 596 rum. Hotellet har hiss, kassafack, uppvärmd inomhuspool, All Inclusive dygnet runt med begränsat matutbud nattetid. Exakta öppettider för restauranger och barer meddelas vid ankomst till hotellet. Till stranden är det cirka 1200 meter och det är en grovkorning sandstrand. Solstolar, parasoll, mat och dryck på stranden ingår. Förändringar gällande utbud kan förändras under säsongen eller helt utgå under lågsäsong. Hotellet har även konferenscenter, hårfrisör, fotograf och souvenirbutik. På hotellet accepteras både VISA och Mastercard. Närmaste centrum är Kadriye, 3 km, och Belek, 6 km. Lokalbuss finns utanför hotellet.

Viktigt att notera är att aktivitets- och matutbud varierar mellan sommar- och vinterkonceptet som du kan läsa mer om under respektive flik.

 

Taxi utanför hotellet eller receptionen kan ringa
Flygplats:30 km

 

Det är smidigt att boka transfer mellan flygplatsen och hotellet via oss på Golfeen så slipper man själv hålla koll på ev tidtabellförändringar samt vi har erfarenhet från området att beräkna trafiken.

Taxi finns utanför hotellet och kan även beställas via hotellets reception.

Det är smidigt att boka transfer via oss på Golfeen. Då slipper du själv hålla koll på eventuella flygtidsförändringar plus att vi med vår erfarenhet från området enkelt kan beräkna hur lång tid som behövs för att vara på flygplatsen i tid.

 

Ett besök i en av A la carte restaurang kan utnyttjas en gång och måste bokas i förväg när man anländer till till hotellet och mot extra kostnad.

A la carte-restaurangen kan besökas en gång och detta förbokas mot extra kostnad vid ankomst till hotellet.


Se dagspriser

Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14