Specialerbjudanden
Erbjudanden
Paketerbjudanden

Thracian Cliffs Resort

Thracian Cliffs Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Thracian Cliffs Resort gäster kommer att bo i två lugna och fredliga byar, som skiljs åt av en vacker sjö och vi erbjuder också ett fantastiskt landskap med utsikt över havet. Marina Village ligger på klippor, där du hittar 64 deluxe, rymliga och bekväma sviter. Hillside Village ligger inbäddat 350 m över havet, med 87 sviter utformade i en halvmåneform runt tre oändliga pooler. 

 Se dagspriser

Hotel Apartamentos PYR Fuengirola

Golfa Malaga Runt

Mät din skicklighet mot andra golfare
Var med i vår tävling ”Malaga Runt” med favoriten Harry Hanell. Under en vecka spelar vi en 5 dagars ”tour” med singel slaggolf på 5 olika banor runt Malaga: El Chaparral Golf Course, Los Lagos, Los Olivos, Cabopino Golf och Calanova Golf. Under ”touren” bor du bra på Hotel Apartamentos PYR i Fuengirola. Hotellet ligger i hjärtat av strandpromenaden, mitt emot småbåtshamnen och en av de största stränderna på Costa del Sol.

Cornelia De Luxe Resort

Landskampen

Sverige vs. Danmark”
Nu ska det avgöras: Vilka är egentligen bäst?
Vi bjuder in till årets kanske roligaste tävling: Landskamp mellan Sverige och Danmark!
Under sju dagar möts vi, spelar golf och tävlar i en ”landskamp” mellan brödraländerna.
Tävlingen avgörs över 5 rundor, 4 på Cornelia Golf Club som är designad av mästaren själv – Nick Faldo, och Lykia Links som är Turkiets enda links bana och designad av Perry O. Dye. Vi bor bra på Cornelia de Luxe med All Inclusive under kampen. Den sista dagen gör vi det bröder och systrar gör bäst när de träffas – vi har trevligt tillsammans under en avslutningsmiddag där prisutdelning kommer att ske med överraskningspriser! Du kan vara med för bara SEK8998


Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14