Specialerbjudanden
Paketerbjudanden

Thracian Cliffs Resort

Thracian Cliffs Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Thracian Cliffs Resort gäster kommer att bo i två lugna och fredliga byar, som skiljs åt av en vacker sjö och vi erbjuder också ett fantastiskt landskap med utsikt över havet. Marina Village ligger på klippor, där du hittar 64 deluxe, rymliga och bekväma sviter. Hillside Village ligger inbäddat 350 m över havet, med 87 sviter utformade i en halvmåneform runt tre oändliga pooler. 

 Se dagspriser

Ona Valle Romano Golf & Resort

Ona Valle Romano Golf & Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att: Magnifik semesteresrort i Malaga (Estepona) med bland de bästa lägenheterna i hjärtat av Costa del Sol. Hotellet byggdes 2010 och erbjuder 218 rymliga lägenheter av 3 olika typer på Solkusten. 


Se dagspriser

Club Aldiana Alcaidesa

Club Aldiana Alcaidesa

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att:  Vid foten av klippan i Gibraltar på den sydligaste punkten av Iberiska halvön är vår "andalusiska by" inbäddad i den naturliga miljön. Här finns det många erbjudanden - att slappna av, spela golf, många andra sporter och aktiviteter, eller som en utgångspunkt för många utflykter. Casino Nueva Andalucia kan bli ett värdefullt besök.
Cornelia De Luxe Resort

Landskampen

Sverige vs. Danmark”
Nu ska det avgöras: Vilka är egentligen bäst?
Vi bjuder in till årets kanske roligaste tävling: Landskamp mellan Sverige och Danmark!
Under sju dagar möts vi, spelar golf och tävlar i en ”landskamp” mellan brödraländerna.
Tävlingen avgörs över 5 rundor, 4 på Cornelia Golf Club som är designad av mästaren själv – Nick Faldo, och Lykia Links som är Turkiets enda links bana och designad av Perry O. Dye. Vi bor bra på Cornelia de Luxe med All Inclusive under kampen. Den sista dagen gör vi det bröder och systrar gör bäst när de träffas – vi har trevligt tillsammans under en avslutningsmiddag där prisutdelning kommer att ske med överraskningspriser! Du kan vara med för bara SEK8998

Se dagspriser

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Cornelia Diamond Resort & Spa, som ligger tvärs över Iskele Mevkii stranden och är en vacker del av den härliga Belek-kusten och som ligger ca 35 km från flygplatsen och 45 km från Antalyas centrum. Diamond All Inclusive är i högsta grad byggt för att möta och leva upp till alla de förväntningar som hotellgäster kan ha. 


Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14