Praia D'El Rey Golf 5 Greenfees

7 nätter med frukost på Praia D'El Rey Golf & Beach Resort
5 Greenfees Golf på Praia D'El Rey Golf Course, West Cliffs Golf Course
Direktflyg
Pris per person i Garden/ Golf View Room
Golfbag ej inkluderad (800 SEK per bag, ToR)
Du har möjlighet att utan kostnad få spela 9 hål extra, om de är tillgängliga den dagen du spelar på golfbanan

Praia D'El Rey Golf & Beach Resort


Med solsken året runt, en mästerskaplinksbana för en golfutmaning, lyxigt boende, tjänster i världsklass och en mängd upplevelser för dig att bara njuta av - så sätter Praia D'El Rey en ny standard of excellence för Golf & Beach resorts. 

Beläget längs en vacker sandstrand mindre än en timme från Lissabon är Hotel Praia D'El Rey perfekt integrerat i ett område av skyddade naturlandskap, bland frodiga fairways och den överväldigande skönheten i en fantastisk havsutsikt över den portugisiska kusten. 

Med Marriott hotellens premium egenskaper så utstrålar varje detalj i Resorten sorglös lyx och stil. Skräddarsydd för en perfekt vistelse ... och för det liv du alltid drömt om. Kom och upplev Praia D'El Rey. Hotellet har allt du kan förvänta dig. Och så mycket mer. 

Visualisera de lyxiga rummen, den underbara maten, personlig service och den mjuka mullret av havet. Tänk inte för längre. Snart är  Du på D'El Rey Marriott Praia...

mer

Golf & Garden Room

Dessa rum, något större än 39 m2, har två dubbelsängar eller en kingsize-säng. Rummen "Golf and Garden View" erbjuder lugn och egen utsikt över mästerskapsgolfbanan och hotellets charmiga grönska.

Rumsfaciliteter

 • Luftkonditionering
 • Värdeskåp
 • Strykbräda
 • Direkttelefon
 • Minibar
 • Spjälsäng
 • Tillberedning av fika
 • Rökrum
 • Rökfria rum
 • Wi-Fi, gratis
 • Kabel/satellit TV
 • LCD Television
 • Terrass eller Balkong


mer

Praia D'El Rey Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

Praia D'El Rey är utan tvekan en av de mest fantastiska golfbanorna i Europa. Beläget bland stora pinjeskogar och böljande sanddyner och med spektakulär utsikt över Atlanten och Berlengas öarna utanför kustlinjen.

Golfbanan med 18 hål ritades av den kände amerikanske golfarkitekten Cabell B Robinson och invigdes den 14 juni 1997. Djupa bunkrar, sluttande greener och sanddyner står i skarp kontrast mot frodiga fairways, vilket gör det till en komplett golfutmaning.

Praia D'El Rey är rankad bland de bästa golfbanorna i Europa av Golf World Magazine och är en av Portugals största golfdestinationer för både privata och sponsrade evenemang.

Banan är en blandning av havsnära links och parklandskap runt hålen och har ett par på 73.
Det ger golfare en unik upplevelse. Spelare ska ha ett giltigt golfhandikapp-certifikat. Minsta handikapp är: Damer 36, Herrar 36 – samma!

Praia D'El Rey Golf Course

Cabell har utformat Praia d'El Rey golfbana till att bli den kompletta golfutmaningen med svåra djupa bunkrar, undulerande greens och naturliga sandgränsområden som kontrasterar skarpt mot de frodiga gröna fairways.
Cabell känner mycket starkt för att en golfbana måste vara kul för alla att spela på. Praia D'El Rey, rankad 13:e bästa banan i Europa av Golf World-tidningen, har blivit ett av de största golfmålen i Europa.

Speciellt över de sista nio hålen i Praia d'El Rey kan spelaren njuta av några av de mest attraktiva vyerna och utmanande golfsituationer.
Hela golfbanan tillåter massor av sportslag. Värt att nämna är utsikten över Berlengas vid hål 2, det vackra landskapet vid hål 11, utsikten över Atlanten längs med hål 12 och vid hål 14, utmaningarna som presenteras av vindvariationer. Hål 17:s betydande längd (570 meter) gör den till det näst längsta par 5 i landet och till  ett av Europas längsta.

 

mer

West Cliffs Golf Course

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

Det varierade landskapet och den naturliga terrängen upprätthölls som ostört som möjligt för att skapa en unik 18-håls links golfbana längs Silverkusten. Rullande sanddyner avgränsade med kustnära växtlighet, medan pinjeskogen tittar ut över havet ovanifrån. Denna privilegierade och exklusiva plats kommer att mesmerisera och utmana dig att tämja naturens krafter och optimera ditt spel. Naturen är utmanande och givande, intensiv och avkopplande, oförutsägbar och överraskande. På plats med en oförstörd natur, där det vilda Västuropa möter Atlanten, är en ny golfupplevelse som drivs av Praia D'el Rey född. West Cliffs Golf Course

Det varierade landskapet och den naturliga terrängen upprätthölls som ostört som möjligt för att skapa en unik 18-håls links golfbana längs Silverkusten. Rullande sanddyner avgränsade med kustnära växtlighet, medan pinjeskogen tittar ut över havet ovanifrån. Denna privilegierade och exklusiva plats kommer att mesmerisera och utmana dig att tämja naturens krafter och optimera ditt spel. Naturen är utmanande och givande, intensiv och avkopplande, oförutsägbar och överraskande. På plats med en oförstörd natur, där det vilda Västuropa möter Atlanten, är en ny golfupplevelse som drivs av Praia D'el Rey född. 


mer
;
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

 • {{option.Text}}
  • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14