Palmyra Aquapark Kantaoui


Familjehotell i Port El Kantaoui
Ett trevligt hotell med avslappnad atmosfär med ett bra läge i Port El Kantaoui. Det är gångavstånd till hamnen, nöjesliv och butiker. På hotellområdet finns en stor och inbjudande pool (ej uppvärmd). Det finns ett bra utbud av faciliteter bl.a. tennisbana, bordtennis, biljard, minifotboll, gym, bastu, Spa, flera barer, restauranger samt en nattklubb. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, relativt enkelt inredda rum i vitt och grått med accenter i färg.
Standardrum (ca 17 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng, möjlighet till en extrabädd (det blir trångt).
Familjerum (ca 24 kvm) för upp till fyra personer. Detta är en något rymligare variant av standardrummen och har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en våningssäng (rekommenderas för barn).
Alla rum har satellit-tv, telefon, minibar (tom), klinkergolv och balkong. Badrummen har toalett, hårtork och badkar med dusch eller duschkabin. Luftkonditionering ingår.
Det finns åtta handikappanpassade rum på förfrågan.

Övrigt
Turist/strandområde med genomfartstrafik och ljud från folkliv och hotellets poolområde. Total 531 rum, fördelat på sju byggnader. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns mot deposition. Uttagsautomat finns 150 m från hotellet. En mindre gata går mellan hotellet och stranden.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Tunisien har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen. Skatten betalas i Tunisiska Dinarer och gäller för alla som har fyllt 12 år. Man behöver max betala för 7 övernattningar även om reslängden är fler nätter.
2 stjärnor: 1 TND/person och natt
3 stjärnor: 2 TND/person och natt
4-5 stjärnor: 3 TND/person och natt

Officiell hotellklassificering ***


Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar