Thracian Cliffs Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

 

Thracian Cliffs Resort gäster kommer att bo i två lugna och fredliga byar, som skiljs åt av en vacker sjö och vi erbjuder också ett fantastiskt landskap med utsikt över havet.

Marina Village ligger på klippor, där du hittar 64 deluxe, rymliga och bekväma sviter.

Hillside Village ligger inbäddat 350 m över havet, med 87 sviter utformade i en halvmåneform runt tre oändliga pooler. 

 
Tripadvisors resenärsbetyg
310 Recensioner
Marina Village har en, två eller tre sovrums sviter, som är vackert inredda i en härlig modern stil. Sovrummen har dubbel- eller queen size-sängar med LCD-TV och egyptiska bomullslakan . Sviterna har ett rymligt vardagsrum, WiFi, ett pentry och en rymlig balkong, som öppnar sig mot spektakulära vyer över driving range, sjön och Svarta havet. Gästerna kan koppla av i infinity pool och på en solterrass med utsikt över golfbanan och havet nedanför. 


Hillside Village Suites-gästerna kan välja mellan enrummare, två eller tre sovrums sviter, alla med otroligt fin utsikt. Rummen har queen size-sängar med egyptisk bomullslakan, rymligt vardagsrum, LCD-TV, WiFi och pentry. Gästerna kan koppla av i en av de tre infinitypoolerna och på solterrasser med utsikt över golfbanan och havet nedanför.

 


 

Geti Restaurant serverar klassiska bulgarisk och provensalsk mat i bekväma och hemtrevliga miljöer.


Olivo Restaurant erbjuder en fin blandning av modern och traditionell bulgarisk och medelhavsmat.

 

The Club House & Bar är en avslappnad och informell bistro.

 

Bendida Beach Restaurant har medelhavsatmosfär - i kombination med hisnande landskapsvyer och god mat.

 

Argata Beach Restaurant finns vid en vackert natulig och liten orörd strand, som är reserverad för Thracian Cliffs bostadsrätter och hotellgäster. 

 
Bendida Beach:

För dem, som söker avkoppling mer än party, är Bendida Beach en oförstörd och mysig plats, som ligger direkt vid havet intill resorten.

Det lugna, varma havet är perfekt för simning. Du kan koppla av i dagsängar eller för extra avskildhet kan ta ett tältat strandviste några meter från vattnet. Lätt att hitta och svårt att lämna är Bendida Beach rätt plats att fly värmen och för att äta och dricka.

Det finns en stor motorbåt med förare för att ta dig till eller från din båt omedelbart, när du så önskar.

Stranden erbjuder vattenbanan, Aqua Rocket, vattentorped, Stå upp paddling, cykelbåt, snorkling, kajakpaddling, vindsurfing, vattenskidåkning, wakeboard och katamaransegling. 

 

Argata Beach:

Argata Beach är en liten, vacker, orörd strand, som endast för Thracian Cliffs bostadsrätter, hotellgäster och resortbesökare.

Njuta av en dag med lugn och avkoppling med god lokal mat , som tillagas på beställning. Testa vår mat grillad på vulkaniska stenar, fisk och färska sallader. Eller njut bara av din favoritdrink i skuggan i en cabana (kabin) eller under lummiga silverolivträd bredvid baren. 

 

 Spa
Med ett 460 kvm område för avkoppling, massage, ansikts- och manikyrbehandlingsrum, samt specialrum för våta behandlingar, inbjuder Spaet sina gäster till att njuta av en rad lyxiga behandlingar inspirerade av de gamla trakerna.

 

Upptäck faciliteterna:
Hamam, ångbastu, ice corner, Jacuzzi, chockduschar, relaxa inomhus eller på ett privat soldäck med kabiner, gym ...


Gymmet
Att upprätthålla konditionsträning är ofta en nödvändighet även när du reser. Gymmet ligger i anslutning till Spaet och har en träningsanläggning med en rad avancerade styrkemaskiner och löpband, samt ett stretching / relax område med en spektakulär utsikt över Svarta havet.

Det finns flera pooler och jacuzzis över hela resorten. De är perfekta för att värma upp på morgonen eller för koppla av i efter en golfrunda.
Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar