Golfeen's Big Five

7 nätter med All Inclusive på Cornelia Diamond
5 greenfees på Nick Faldo, Montgomerie, PGA Sultan, Carya, Lykia Links Golf Courses 
Flygplats – Hotell Transfer inkluderad
Direktflyg
(Golfbag och checka in baggage ej inkluderad, SEK 400 per bag + SEK 250; ToR)
ToR-transfer från hotellet till golfbanan ingår
SEK 10998 Per person i dubbelrum pris (inklusive alla nu kända skatter)


Golfeen Big 5

Golfeen Big 5 är inte en tävling för svagsinta. Det är golfare mot golfare som spelar på fem riktigt bra banor, på flera av dem har Turkish Airlines Open och andra internationella tävlingar spelats, där det gäller att ta fram det bästa ur varje bana. Är du ute efter att skaffa nya vänner? Då ska du välja en annan tävling, här kommer ingen nåd att visas.

Banorna som spelas är:

Lykia Links – Turkiets enda äkta Links bana. Mjukt böljande sanddyner, rejäla bunkerområden, utmanande och böljande med fairways som ger dig många strategiska alternativ. Det är ingen promenad på stranden att spela den här banan med sina nästan bedrägliga risk-belöning element - typiska kännetecken för banans designer Perry O. Dye.

Cornelia Club Nick Faldo - Legendaren Nick Faldos tankar inför byggandet av banorna var att ”vart och ett av de tre nio-hålen kommer att ha spektakulära, upphöjda utslagsplatser, greener och bunkrar i en stil som blir unik för den här delen av Europa.”

Montgomerie Maxx Royal Golf Club - Designad av Colin Montgomerie, en golfspelare vars karriär sträcker sig över 3 decennier med ett flertal segrar och meriter. Bland annat vann han den första upplagan av Scandinavian Masters på Drottningholm 1991. Banan börjar lugnt, sen börjar utmaningarna vid hål 4!

Carya Golf Club - inspirerad av gammalt traditionellt engelskt hedlandskap och golfbanorna i området kring Surrey utanför London. Svepande linjer, sandfällor som hungrigt vill sluka dina bollar samt områden med vatten och dammar. Designen är Brittisk inlandsgolf, det märks tydligast under de första nio hålen med krävande bunkersättningen, en press att ta rätt taktiska beslut från tee så man inte hamnar på fel sida av fairways.

PGA Sultan - med helt unika utmaningar som testar ditt golfkunnande och har designats med professionella golfare i åtanke. Även om den är relativt platt och lätt att gå är det en svårspelad bana. Varje slag måste övervägas noggrant, många hål innehåller klassiska risk- och belöningselement. Välplacerade bunkrar har skurits in i landskapets omgivande pinjeskog och naturliga hinder med sjöar som vattenhinder som gör banan krävande, men rolig, att spela.

Vi bor bra på Cornelia Diamond så man kan ta igen sig och ladda krafterna mellan tävlingsdagarna.

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa  

Det här hotellet gör skäl för sitt namn och är en riktig diamant bland alla stora hotell i Belek. Här genomsyrar hotellet modernitet och professionalism. Även den kräsne blir nöjd och man känner sig lite kunglig när man kommer in i de stora standard rummen. Du bor helt enkelt i enastående omgivningar med tillgång till ett utomordentligt stort urval av faciliteter och aktiviteter.

Golfbanan som tillhör hotellet är Nick Faldo Golfklubb och som man hör på namnet är banan designad av Nick Faldo och är hans bidrag här i Belek. Banan är underhållande och utmanande, svårighetsnivån är varierande, så att den passar alla och den hör till många erfarna golfares favorit. Banan ligger ca 900 m bort och du kan antingen gå eller så har hotellet transport regelbundet under hela dagen. 

Hotellet består av en huvudbyggnad som är byggd i fyra block och som omges av en en härlig trädgård. All Inclusive-programmet är också en liten diamant med välsmakande bufféer som bjuder på både internationell mat såväl som läckerheter från det turkiska köket. Självklart finns möjlighet till mindre måltider mellan huvudmålen. Man behöver inte gå hungrig på detta hotellet. Man tillämpar Ultra all inclusive som innebär att det är lite mer av allt och bättre utbud tex så ingår vissa sorter av importerad alkohol. Även wellnesscentret är i en klass för sig själv med flera olika behandlingar och hamam. Och vill du bara koppla av har du fri tillgång till bastu och inomhuspoolen och det turkiska badet. 

Det här hotellet ger en förstklassig upplevelse och passar golfaren som gillar att lyxa till det lite extra på semestern. 

Övrigt

Hotellet består av en huvudbyggnad med 6 våningar. 571 rum. Byggt 2002 renoverat 2012. Hiss, kassafack, inomhuspoolen är uppvärmd under vintersäsongen, All inclusive dygnet runt men matutbud är begränsat under natten. Exakta tider för restaurang och barer meddelas vid ankomst till hotellet. Solstolar, soltak, mat och dryck på stranden ingår (öppet maj- nov) . Hotellet har strandläge, grovkorning sandstrand. Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen samt utgå under lågsäsong. Hotellet har även konferenscenter, hårfrisör, fotograf, bowling och souveniraffär. Hotellet accepterar Visakort och Mastercard. Kadriye centrum 6 km. Belek centrum 2 km.  Lokalbuss finns utanför hotellet. Turist/naturområde.
Viktigt att notera att aktivitets- och matutbudet är olika mellan 1 maj - 31 oktober samt från 1 november- 31 April - se under resp flik. 
mer

Standard Room Garden View

 • 449 rum / 42 – 50 m², det finns rökfria rum och rum för personer med speciella behov
 • 1 sovrum
 • Badrum, hårtork
 • Central luftkonditionering
 • Telefon med direktlinje
 • Internetuppkoppling
 • Betal-TV, interaktiv & satellit LCD-TV med musikkanal
 • Minibar
 • Värdeskåp
 • Balkong och heltäckningsmatta
 • Minimum 1, maximum 3 vuxna
mer

Cornelia Golf Club

Faldo Design, Nick Faldos golfdesignföretag, fick genomföra utformningen av en 27-håls golfbana i Belek nära Antalya i södra Turkiet. Det är Faldos (sex gånger Majorvinnare) första projekt i sydöstra Europa och kom att utgöra kärnan i det nya Cornelia Golf Resortkomplexet, som utvecklas för företaget De Luxe Resort i Belek-Antalya.

Faldos dåvarande tankar:
"Det här är ett exceptionellt stycke natur – den fina pinjebeklädda, sandiga platsen är bland det mest inbjudande vi har sett. En bred ås löper rakt genom platsen, och vi kommer att utnyttja den här effekten för de flesta hålen, var och ett av de tre nio-hålen kommer att ha flera spektakulära upphöjda utslagsplatser, greener och bunkrar i en stil, som blir unik för den här delen av Europa. Banorna designas på ett sätt, som tar extremt stor hänsyn till det nuvarande landskapet, och det gör att spelet ska planeras noga. Därför kommer banorna att vara mycket "spelbara". Golfare på alla nivåer kommer att ha kul, bli inspirerade och tycka att det är mycket intressant."


Faciliteter
27-håls Nick Faldo Championship Golfbana
3 olika 18-håls kombinationer

Kungens bana               6 373 m         Par, 72
Drottningens bana         6 411 m         Par, 72
Prinsens bana               6 324 m         Par, 72Nick Faldo Course

Beskrivning

Faldo Design, Nick Faldos designföretag för golfbanor, har fixat utformningen av en 27 håls golfbana i Belek nära Antalya i södra Turkiet. Den sexfaldiga Majorvinnarens första designprojekt i sydöstra Europa är kärnan i nya Cornelia Golf Resort som utvecklas av Cornelia De Luxe Resort i Belek-Antalya.

27 håls Nick Faldo Campionship Golfbana med:
Tre olika 18 håls kombinationer

Kungens bana: 6 373 m Par 72
Drottningens bana: 6 411 m Par 72
Prinsens bana: 6 324 m Par 72
Handikapp: Damer 36,  Herrar 28

Träningsfaciliteter,
Driving Range (Dubbelsidig användning)
Tre putting greener
Två chipping och pitching greener
Separata träningsområden för grupper


Andra faciliteter:
David Leadbetter Golf Academy (vänligen be om mer information)
Club House - 4 800 m2
Bar
Club House Restaurang
Pro Shop (välkända internationella varumärken finns)
Omklädningsrum
Bagförvaring
Uthyrning: Buggies (40)
Uthyrning: Vagnar (250)
Uthyrning: Elektriska Vagnar (20)
Hyrklubbor: (20 fullständiga uppsättningar -. Callaway X 18. För vänster- och högerhänta spelare, män, kvinnor och barn
Välkomstdrink vid incheckningen
Gratis flaska med vatten vid start
Gratis frukt vid start
Gratis rengöring av klubbor
Fri range omgång för varje greenfee spelare 
Gratis transfer från Cornelia Hotellen till Cornelia Golf Club


mer

Montgomerie Maxx Royal Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:


Montgomerie Maxx Royal Golf Club ligger i Belekregionen vid den turkiska Medelhavskusten; ett område som valts för sin naturliga skönhet och fantastiska klimat.

Colin Montgomerie har gett banan en innovativ design som bär hans signatur. Med detta lovar Montgomerie Maxx Royal Golf Club en unik golfupplevelse dygnet runt med sina nio upplysta hål. Banan har spelats av legendariska golfare och har en imponerande position i golfvärlden - ett stort antal prestigefyllda tävlingar har hållits här. 

The Montgomerie Course är minst 6 486 m och har ett par på 72. Den har en yta av 104 ha och erbjuder många tuffa och strategiskt utmanande alternativ. 

Golfresorten har som följeslagare ett femstjärnigt hotell vid sidan av den välutrustade banan, och gästerna får Maxx Royal Belek Golf Resorts lyxiga service. Hotellet erbjuder boende i svit-stil, vilket ger en unik semesterupplevelse för gästerna tack vare den utsökta service, som erbjuds av hotellet. 
Montgomerie Course

Montgomerie Maxx Royal Golf Club ligger i Belekregionen vid den turkiska Medelhavskusten; ett område som valts för sin naturliga skönhet och fantastiska klimat.

Colin Montgomerie har gett banan en innovativ design som bär hans signatur. Med detta lovar Montgomerie Maxx Royal Golf Club en unik golfupplevelse dygnet runt med sina nio upplysta hål. Banan har spelats av legendariska golfare och har en imponerande position i golfvärlden - ett stort antal prestigefyllda tävlingar har hållits här. 

The Montgomerie Course är minst 6 486 m och har ett par på 72. Den har en yta av 104 ha och erbjuder många tuffa och strategiskt utmanande alternativ. 

Golfresorten har som följeslagare ett femstjärnigt hotell vid sidan av den välutrustade banan, och gästerna får Maxx Royal Belek Golf Resorts lyxiga service. Hotellet erbjuder boende i svit-stil, vilket ger en unik semesterupplevelse för gästerna tack vare den utsökta service, som erbjuds av hotellet. 

 


mer

Antalya Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

Att spela på en stor golfbana är alltid en utmaning. Att spela på två är ett sällsynt privilegium, faktiskt. På Antalya Golf Club väntar utmaningen ...
PGA Sultan och Pasha är designade av de ledande arkitekterna vid European Golf Design, tillsammans med designkonsulten och proffset David Jones.
Banorna innebär inte bara en utmaning för golfare på alla nivåer. Underbara omgivningar förgyller, så njutningen av din runda blir dubbel.

Banorna har spelytor, som är oöverträffade i kvalitet, med fantastiska landskap och perfekt väder; allt i en behaglig kombination för en oförglömlig golfupplevelse.PGA Sultan Course

Sultanen lockar de våghalsiga golfarna att gå på par 71 med en 6 477 m lång utmaning.
European Golf Design och David Jones lämnade ingenting slumpen för att uppnå en konkurrenskraftig nivå på den här banan, 
och de lyckades samtidigt med att omärkligt passa in banan i en vacker skogsmiljö.

Skapat för den kräsne golfaren, ger PGA Sultan ett tufft och givande prov på golfmöjligheter, som alla ambitiösa spelare kommer att njuta av.

Banan är en bra måttstock för att kolla din skicklighet.


mer

Carya Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

Carya Golbana var den första golfbanan i Europa, som har full strålkastarbelysning. Banan är inspirerad av ett traditionellt gammalt engelskt hedlandskap och dess golfbanor i Surreyområdet utanför London som Wentworth, Sunningdale, Walton Heath och The Berkshire. Att skapa Carya golfbanor har inneburit plantering av nästan 1 miljon ljungplantor för att stärka hedarnas befintliga miljö. Carya Golf Club är öppen för golfälskare i alla åldrar och på alla nivåer.

Golfbanan är utformad för att utmana de bästa spelarna men samtidigt för att vara en alltigenom njutbar upplevelse för spelare på alla nivåer. Carya lägger an ett nytt koncept och höjer ribban ännu mera tillsammans med de redan populära banorna och den höga standarden på golf i Belek.

Carya Course

Carya Golbana var den första golfbanan i Europa, som har full strålkastarbelysning. Banan är inspirerad av ett traditionellt gammalt engelskt hedlandskap och dess golfbanor i Surreyområdet utanför London som Wentworth, Sunningdale, Walton Heath och The Berkshire. Att skapa Carya golfbanor har inneburit plantering av nästan 1 miljon ljungplantor för att stärka hedarnas befintliga miljö. Carya Golf Club är öppen för golfälskare i alla åldrar och på alla nivåer.

Golfbanan är utformad för att utmana de bästa spelarna men samtidigt för att vara en alltigenom njutbar upplevelse för spelare på alla nivåer. Carya lägger an ett nytt koncept och höjer ribban ännu mera tillsammans med de redan populära banorna och den höga standarden på golf i Belek.
mer

Lykia Links Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Lykia Links Golf Antalya är vackert beläget mellan Medelhavet på ena sidan - grönskande skogar och Taurus bergen på den andra. Banan erbjuder ett unikt scenario, där blått och grönt blir till ett; några steg bort kan du njuta av historiska orter och arkeologiska platser, som är väl värda ett besök. Lykia Links Antalya var den första linksbanan i Turkiet och Medelhavsområdet - en unik och exceptionell bana. 

Lykia Links Course

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Lykia Links Golf Antalya är vackert beläget mellan Medelhavet på ena sidan - grönskande skogar och Taurus bergen på den andra. Banan erbjuder ett unikt scenario, där blått och grönt blir till ett; några steg bort kan du njuta av historiska orter och arkeologiska platser, som är väl värda ett besök. Lykia Links Antalya var den första linksbanan i Turkiet och Medelhavsområdet - en unik och exceptionell bana. 
mer
;
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

 • {{option.Text}}
  • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14