Montado Golf 5 Heldagsgreenfee

7 nätter med frukost på Montado Hotel & Golf Resort
5 x Obegränsad Golf på Montado Golf Club
Direktflyg från Stockholm
Per person i dubbelrum pris (inklusive alla nu kända skatter)
Golfbag ej inkluderad (800 SEK per bag, ToR)
 

Montado Hotel & Golf Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att: Montado Hotel & Golf Resort öppnades maj 2009 ligger på Portugals Costa Azul Algeruz (Palmela), nära slottet Palmela, omgiven av vingårdar, som är ledande när det gäller produktionen i den berömda vinregionen Palmela / Setúbal (vinets stad 2009). Hotellet har utvecklats i en harmonisk helhet mellan korkekar, där vattendrag och sjöar pryder den magiska skönheten i denna anläggning Golfbanan försiktigt insmekt i ett landskap som som bryte mot den vardagliga lunken och banan är mest  känd för sitt 18 hål där green ligger på en ö. Hotellet ligger bara 30 minuter söder om Lissabon, en av Europas mest eleganta och historiska huvudstäder, mindre än 4 timmar flygning från stora nordiska städer.

Denna Resort är den enda i regionen som har en golfbana (18 hål) och boende, perfekt för dem som gillar golf (Det finns 7 golfbanor i grannskapet mindre än 30 min med bil) och för de som också söker Strand- eller  Avkopplingssemester (20 min med bil), en idealisk kombination för en semester eller några  dagar av perfekt njutning . 

Vi vill understryka den höga kvaliteten och charmen hos hotellet (designad av den världsberömda arkitekten Tomás Taveira) för att behaga golfare, andra semesteraktiviteter och affärsmän på konferens. De 90 lyxiga rummen och 3 Senior Sviter erbjuder en unik utsikt över golfbanan. 

mer

Standard Room

Anläggningen erbjuder 48 standardrum med en yta på 18 m2. Alla rum har en fin utsikt över golfbanan och en sjö. Det finns balkong, badrum, hårtork, WiFi, A/C, LCD-TV, minibar, komfortpaket (för att fixa kaffe och te).
mer

Montado Golf Club

Efter en stor renovering öppnades Golfbanan i Montado igen i september 2006 och presenterar sig nu som en av de vackraste och mest konkurrenskraftiga banorna i Portugal, helt i linje med de utmärkta banorna "Quinta da Ria" och "Quinta de Cima" (från samma grupp av ägare).

Golfbanan med 18 hål och par 72 (6 366 m), kännetecknas av ett platt landskap, som domineras av vingårdar, och banan har lagts bland korkekar, där bäckar och sjöar gör den unik.

Banans layout erbjuder stora greener och hål med särskilda egenskaper. Vi vill  framhäva det 18:e hålet, där greenen ligger på en ö. 

Klubbhuset (2 000 m2) håller också på att renoveras och kommer att ha ett Spa, gym, bastu, turkiskt bad och en swimmingpool.

Montando Golf Course

Montadobanan genomgick en genomgripande modernisering under 2006 och är nu en av de mest underhållande och utmanande banorna runt Lissabon.

Golfbanan omges fortfarande av de berömda vingårdarna med muskatdruvor, som planterades här för mer än än 100 år sedan men layouten är nu längre och mer utmanande med flera klassiska risk-reward hål som gör en runda här oförglömlig.

Det 150 m långa 18:e  hålet sammanfattar den uppdaterade Montado-layouten. Med sin ö-green kräver hålet ett modigt slag om du vill ha en chans att avsluta nära pinnen. Sedan finns den 5:e, ett utmanande nivå-4 hål med ett dogleg till vänster, som kräver en bra drive och det andra slaget spelas in på en bred green skyddad av vattenhinder. Ett annat hål, som nästan har signaturstatus, är det 13:e, vilket har en fantastisk utsikt över Slottet Palmela och ger ett utmärkt tillfälle för en birdie.

Banan sträcker sig under gamla ekar och yngre olivträd, kastanjer och pinjer planterade när banan först byggdes och runt banan ringlar bäckar och naturliga sjöar ger vackra vattenspeglar. Det finns fyra uppsättningar av tees, som ger banan längder från nästan 6 400 meter ner till cirka 4 800, så rundan kan avnjutas av spelare på de flesta nivåer. 

Banan liknar den ursprungliga designen av den portugisiska Duarte Sottomayor, som började sin karriär tillsammansmed den berömda Robert Trent Jones men Jorge Santana da Silvas omarbetning, har enligt vår uppfattning gett Montado det uppsving som behövdes för att kunna komma upp på samma nivå som de andra utmärkta banorna i regionen.
mer
;
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14