Sueno Golf Obegränsad Nyårsgolf Kampanj

7 nätter med All Inclusive på Sueno Hotels Golf Belek
Obegränsad Golf på Pines Golf & Dunes Golf Courses
Nyårsgalamiddag ingår
Flygplats – Hotelltransfer ej inkluderad
Direktflyg
Golfbag ej inkluderad (400 SEK per bag, ToR)
ToR-transfer från hotellet till golfbanan ingår
 

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek 

Detta är ett härligt hotell som ligger precis vid golfbanan och är ett av de få hotellen i Belek som faktiskt just gör det. Här tar du enkelt hissen ner till klubbhuset och börjar din golfdag. Hotellet håller förstklassig standard och självklart ingår All inclusive. 
Man kan bo i standardrum eller så väljer man de lite större rummen som har en praktfull utsikt över golfbanan. 

På Sueno golfklubb ligger två 18-hålsbanor, Pines Golf Course och Dunes Golf Course. Banorna ligger bredvid varandra precis vid hotellet. Av de två banorna upplevs Dunes som något enklare och Pines som den något svårare banan som kommer att utmana även spelare med lågt handikapp. Båda banorna avslutas framför hotellet, omgivet av vatten och fontäner. Det mest uppskattade med Sueno Golfklubb är att klubbhuset ligger inne i Hotell Sueno, vilket gör det extra behändigt att ta sig ut på banorna. 

I hotellets huvudrestaurang intas de tre huvudmålen, vilka serveras i form av bufféer som frestar med en blandning av internationella och turkiska specialiteter. Och självklart mellan huvudmåltiderna finns även tillgång till snacks. 
Efter ett par dagars golfande är hotellets fina SPA en bra tillflykt. Här finns både bastu, turkisk hamam och ångbad samt flera olika ansikts- och kroppsbehandlingar, som snabbt och lätt får dig att slappna av. Perfekt för att skämma bort sig själv lite extra på semestern. 
Då hotellet i sig är relativt litet jämfört med andra hotell runt om i Belek så går man inte lottlös i alla fall när man bor på Sueno Golf hotell. Cirka 350 m undan ligger syster hotellet Sueno De luxe och där har man tillgång till ett större utbud av olika faciliteter och kan fritt vandra mellan hotellen. 

Det är något visst med att bo precis vid golfbanan och naturligtvis är majorieten av de övriga boende också golfare vilket sprider en skön golf atmosfär över hela hotellet. 

Övrigt

Hotellet består av en huvudbyggnad med 8 våningar. 174 rum. Byggt 2007 renoverat 2012. Hiss, kassafack, All inclusive dygnet runt men matutbud är begränsat under natten. Exakta tider för restaurang och barer meddelas vid ankomst till hotellet. Solstolar, soltak, mat och dryck på stranden ingår (öppet maj-nov). Beläget vid golfbanan, 400 till stranden, grovkorning sandstrand. Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen samt utgå under lågsäsong. Hotellet accepterar Visakort och Mastercard. Kadriye centrum 3 km. Belek centrum 5 km.  Lokalbuss 250 m. Turist/naturområde.
Viktigt att notera att aktivitets- och matutbudet är olika mellan 1 maj - 31 oktober samt från 1 november- 31 April - se under resp flik. 

mer

Standard Room

Rummen har heltäckningsmatta, badrum med bad/toalett, hårtork, central luftkonditionering,
telefon med direktlinje, plasma-TV med satellit, info- och musikkanal,
internet, minibar, värdeskåp och balkong.
Två av rummen är utrustade för personer med speciella behov.

Rummen har landutsikt och en yta mellan 30 – 35 m².
  


mer

Sueno Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

Sueno Golfbanor ligger 25 minuters bilresa från Antalya internationella flygplats i turistområdet Belek, Tasliburun Mevkii.
Alla golfare, som önskar spela på denna Championships-bana, måste ha ett handikappkort, så glöm det inte! 

Handikapp:
Pines-banan:  Damer 36 - herrar 28
Dunes-banan: Damer 36 - herrar 28

Pines Golf Course

Den tuffare av de två banorna; Pines sträcker sig ca 7 000 meter från mästerskapsutslaget.

Den naturliga utformningen av banan och de naturliga bunkrarna ger den här banan en vild skönhet och det är är en tuff och bra golfutmaningmer

Dunes Golf Course

Den lättare av de två banorna. Dunes Course mäter över 6 500 meter men Sueno Dunes kommer att straffa dåligt spel. Pines course är utformad på ett vilt och utmanande sätt medan Dunes course erbjuder en mera konventionell design.
mer
;
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14