Thracian Cliffs Obegränsad Golf

7 Nätter, frukost & 6 middagar på  Marina Village
Obegränsad Golf på Thracian Cliffs (buggy ingår)
Direktflyg
Golfbag ingår ej (max 15kg) (400 SEK tillägg)
Alla transfers ingår

Thracian Cliffs Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

 

Thracian Cliffs Resort gäster kommer att bo i två lugna och fredliga byar, som skiljs åt av en vacker sjö och vi erbjuder också ett fantastiskt landskap med utsikt över havet.

Marina Village ligger på klippor, där du hittar 64 deluxe, rymliga och bekväma sviter.

Hillside Village ligger inbäddat 350 m över havet, med 87 sviter utformade i en halvmåneform runt tre oändliga pooler. 

 
mer

Marina Suites One Bedroom Suites

Sviterna har en rymlig allrumsdel, ett pentry inkl. minibar och en balkong / terrass. Rumspriserna inkluderar WiFi och gratis tillgång till spa & gym, hamam, ångbastu, jacuzzi,kallvattenhink och soldäck samt fri tillgång till poolerna på resorten. 


mer

Thracian Cliffs Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva:

"Du kommer inte hitta en golfbana som denna någon annanstans på planeten." Gary Player.

 

Gary Players har designat en 18-håls Signaturbana på Thracian Cliffs - en av de mest dramatiska golfbanorna på planeten. Den är inramad av oländiga kustnära klippor, och det stora blå - Svarta havet. 

På Marina Village Cirkel ligger Klubbhuset. Det erbjuder golfare en bekväm plats för att mötas, få en avkopplande måltid eller dryck innan de börjar sitt äventyr på banan, och när de återvänder för att gå igenom dagens höjdpunkter. 

En fullservice Pro Shop ligger i anslutning till klubbhuset. Den har ett brett utbud av golfkläder, utrustning och golfbollar - något varje golfare bör ha gott om i sin väska på denna fantastiska bana. Thracian Cliffs Golf Course

18-håls Gary Player signaturgolfbanan utgör kärnan i Thracian Cliffs Golf & Beach Resort.


Golfbanan omfattar ett 85 hektar verkligt vackert klippområde. Golfbanan är perfekt anpassad till området och ger dig en fantastisk golfupplevelse.


Havsutsikt finns i överflöd och från varje hål finns det fantastisk utsikt över klipporna och Svarta havets kust. 

Gary Players design kommer verkligen att utmana golfspelare med dess svårighetsgrad och längd, men med sin moderna design och flera uppsättningar av tees, är denna stora erfarenhet och utmaning tillgänglig golfare på alla nivåer.

 

Det är rimligt att säga att varje hål är ett signaturhål men 6:an kommer säkert att vara ett av hålen, som alla kommer att minnas. Utslaget ligger på toppen av en klippa, medan greenen ligger cirka 40 meter ned och är inhuggen i en sluttning 

och är omgiven av Svarta havets vågskvalp. Spelet från bakre tee är inte för de räddhågade, eftersom längden är över 210 m. 

 

Denna golfbana har jämförts med flera kända banor, och Mr Player var stolt över att kunna säga: "Thracian Cliffs Golf & Beach Resort kommer att bli en av de bästa 3 golfbanorna på planeten."
mer
;
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14