Specialerbjudanden

BOKNINGS-FRIHET

Tvekar du att boka? Fri av- eller ombokning & betala ingen anmälningsavgift fram till den 20nde augusti.

Har de senaste månadernas röra kring bokningar, inställda resor och avbokningar gjort dig tveksam till att boka din nästa resa? Är du orolig för att om du gör en bokning nu och den skulle bli inställd så får du vänta på din återbetalning i flera månader? Det är förståeligt. Även om vi på Golfeen redan har återbetalt alla inställda resor i spåren av Covid-19 så har ju flera råkat illa ut och väntar fortfarande på sina återbetalningar.

För att lätta på din oro och ta bort dina tveksamheter så erbjuder vi dig nu möjligheten till att boka dina nästa resa utan risk! Boka nu, betala ingen anmälningsavgift innan 20nde augusti 2020, du har också fri av- eller ombokning av resan fram till 20nde augusti. Dessutom har vi bokat upp en massa Premium Tee Time från och med 15nde november! Det innebär att du kan få bra starttider bokade redan när du bokar din resa. Kanske bäst att boka så snart som möjligt så du får de du vill ha, först till kvarn …

Det här är det finstilta:

För resor som bokas från och med nu till och med 2020-08-20 betalas ingen anmälningsavgift förrän 2020-08-20

  • Resan kan om- eller avbokas utan kostnad fram till 2020-08-20
  • När anmälningsavgiften betalats så gäller våra ordinarie resevillkor
  • Gäller endast för bokningar som gjorts on-line.
Paketerbjudanden

Thracian Cliffs Resort

Thracian Cliffs Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Thracian Cliffs Resort gäster kommer att bo i två lugna och fredliga byar, som skiljs åt av en vacker sjö och vi erbjuder också ett fantastiskt landskap med utsikt över havet. Marina Village ligger på klippor, där du hittar 64 deluxe, rymliga och bekväma sviter. Hillside Village ligger inbäddat 350 m över havet, med 87 sviter utformade i en halvmåneform runt tre oändliga pooler. 

 Se dagspriser

Hotel Bonalba Alicante

Hotel Bonalba Alicante

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att:

Hotel Bonalba Alicante finns i ett unikt läge på Costa Blanca och är en symbol för exklusivitet. Många möjligheter är öppna för våra gäster: Golf, Spa, avkoppling, mysiga rum och ett brett utbud av möjligheter i en distingerad miljö. Vi ägnar mycket omsorg om detaljerna för att skapa en personlig och varm atmosfär.


Se dagspriser

Valle Del Este Hotel Golf Spa

Valle Del Este Hotel Golf Spa

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att:

Valle del Este Hotel Golf Spa finns i ett spännande komplex inom Vera Kommun och täcker en yta på mer än 100 hektar. 

Resorten ligger på en mjuk sluttning vilken vetter mot Medelhavet, som bara ligger fem kilometer bort.


Hotellet byggdes 2004 och renoverades i början av 2014. Det är ett fyrstjärnigt hotell, som erbjuder 130 stora dubbelrum och 12 sviter. 
På grund av sin rektangulära planlösning vetter hälften av rummen mot öst (hål 10-18) och den andra hälften mot väst (hål 1-9). 
Därför har våra gäster två alternativ: antingen att njuta av den ljusa soluppgången eller den spännande solnedgången i det vackra Andalusien, 
men alltid med utsikt över golfbanan. Medelhavet kan ses från de östra terrasserna, som vetter mot de sista fem hålen.

Det finns gratis parkering både utomhus och i källarplan


 

Se dagspriser

Denia Marriott La Sella Golf Resort

Denia Marriott La Sella Golf Resort

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva att: 

Möts, golfa och relaxa under Medelhavets sol. Beläget som en sällsynt juvel på den soldränkta Costa Blanca vid Medelhavet, är Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa ett av de lyxigaste hotellen i Alicante. Vare sig det gäller affärer eller på fritiden så erbjuder Denia Marriott förstklassig service och boende med nyaste nytt inom sängkulturen. Det har ett världsklass spa med de senaste behandlingar och ett gym för totalt välbefinnande. Resorten med sin 27-håls golfbana är ett paradis för golfare, som söker en balans mellan skönhet och utmaning. 


Se dagspriser

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek

Detta är ett härligt hotell som ligger precis vid golfbanan och är ett av de få hotellen i Belek som faktiskt just gör det. Här tar du enkelt hissen ner till klubbhuset och börjar din golfdag. Hotellet håller förstklassig standard och självklart ingår All inclusive. Man kan bo i standardrum eller så väljer man de lite större rummen som har en praktfull utsikt över golfbanan. På Sueno golfklubb ligger 2 st 18-hålsbanor, Pines Golf Course och Dunes Golf Course. Banorna ligger bredvid varandra precis vid hotellet.
Se dagspriser

Zeynep Hotel

Zeynep Hotel

Zeynep Hotel att överväldiga dig också. Zeynep Hotel anläggningen är omgiven av magnifika pinjer och ligger direkt intill Carya Golfbana
Se dagspriser

KAYA BELEK

KAYA BELEK

Kaya Belek är ett välskött välkomnade hotell med ett stort område. Proffsig personal som vet behovet för en skön och välbehövd semester. Att golfbanan ligger endast 250 m från hotellet gör golfsemestern enkel och smidig på Kaya hotell och man förstår varför många golfare återkommer år efter år. Kaya Palazzo golfbana blev klar 2007 och är designad av den kända David Jones. Det här är en vacker parkbana med breda fairways som passar medelgolfaren såväl som den erfarna spelaren.

 
Se dagspriser

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek

Det här är syster hotellet till Sueno golf hotel och där inget saknas. Hotellet är ljust och fräscht med en modern inredning. Det är ett femstjärnigt lyxhotell som upprätthåller absolut toppklass och som kommer ge dig en minnesvärd golfsemester när den är som om bäst. Sueno Golfklubb ligger i Sueno Golf hotel ca 400 m undan. Känner man sig pigg tar man en promenad hit men självklart finns transport till och från hotellet vilket kan kännas ganska skönt efter en hel dag på banan.

Se dagspriser

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Hotel är ett klockrent kvalitetshotell och är ett utmärkt val för den livsnjutande golfaren. Det här hotellet är lite mindre och känns lagom stort jämfört med systerhotellet Cornelia Diamond, vilket uppskattas av många Skandinaver. Golfbanan som tillhör hotellet är Nick Faldo Golfklubb och som man hör på namnet är banan designad av Nick Faldo och är hans bidrag här i Belek.
Se dagspriser

KAYA PALAZZO

KAYA PALAZZO

Kaya Palazzo utstrålar modernitet och genomtänkt design och det känns lyxigt att bo här. Detta är syster hotellet till Kaya hotell och är ett självklart val om man gillar lyx. Hotellet har Ultra All inclusive och du märker att det där lilla extra ingår. Du möts redan vid ankomsten med en välkomstdrink och skulle det regna finns paraplyservice. Kaya Palazzo golfbana blev klar 2007 och är designad av den kända David Jones. Det här är en vacker parkbana med breda fairways som passar medelgolfaren såväl som den erfarna spelaren.
Se dagspriser

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek

Detta fantastiska hotell är vackert beläget med utsikt över Besgözfloden och med en grönskande trädgård. Perfekt förstaklasshotell för golfaren med närhet till Titanic Golfklubb som ligger 5 min med transport från hotellet. Hit återkommer många resenärer år efter år då servicen är mycket tydligt märkbar och personalen välutbildad. Titanic Golfbana tillhör också mångas favorit och tillsammans med hotellet kommer du att få en optimal golfsemester som du kommer minnas länge. 

Se dagspriser

Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14