Landskampen

7 nätter med All Inclusive på Cornelia Deluxe
5 greenfees på Nick Faldo & Lykia Links Golf Courses (4 x Nick Faldo + 1 x Lykia Links)
Flygplats – Hotell Transfer inkluderad
Direktflyg
(Golfbag och checka in baggage ej inkluderad, SEK 400 per bag + SEK 250;  ToR)
ToR-transfer från hotellet till golfbanan ingår
SEK 8998 Per person i dubbelrum pris (inklusive alla nu kända skatter)

 

Landskampen 2020!

Landskampen Sverige vs. Danmark, vår tävlingsresa där spelare från Sverige & Danmark spelar mot varandra, har precis avgjorts i Belek. Sverige avgick med segern den här gången. ???? Reportage från Dansk Golf Union (DGU) ????

Posted by Golfeen on Sunday, 1 March 2020

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Hotel

Cornelia De Luxe Resort Hotel är ett klockrent kvalitetshotell och är ett utmärkt val för den livsnjutande golfaren. Det här hotellet är lite mindre och känns lagom stort jämfört med systerhotellet Cornelia Diamond, vilket uppskattas av många Skandinaver. 

Golfbanan som tillhör hotellet är Nick Faldo Golfklubb och som man hör på namnet är banan designad av Nick Faldo och är hans bidrag här i Belek. Banan är underhållande och utmanande, svårighetsnivån är varierande, så att den passar alla och den hör till många erfarna golfares favorit. Banan ligger ca 10 min med bil från hotellet som självklart har transport till och från banan regelbundet under hela dagen. 

Cornelia De Luxe hotel ligger direkt på den härliga stranden i Belek och har ett stort hotellområde med en trevlig avkopplande atmosfär. Maten är riktigt god, varierad och har en bra  blandning av det turkiska köket och välkända klassiker. Mellan huvudmåltiderna finns ett urval av snacks, så man kommer inte gå hungrig. 

Vill man sporta lite till utöver sina golfrundor kan besöka gymmet eller utmana resesällskapet i tennis eller bara utnyttja inomhuspoolen. För att sätta guldkant på lyxen kan man skämma bort sig  i hotellets Spa-avdelning som lockar med professionella behandlingar, lyxig inredning, avslappnande atmosfär och stämningsfull belysning. Dessutom använder Spa-avdelningen endast miljövänliga produkter. 

På Cornelia De Luxe  blir man fantastiskt nöjd med både sitt boende och sina golfrundor och är en perfekt kombination av vad man önskar få ut av en perfekt golfsemester. 

Övrigt
Hotellet består av 3 byggnader med 6 våningar. 358 rum. Byggt 2002 renoverat 2012. Hiss, kassafack, inomhuspoolen är uppvärmd under vintersäsongen, All inclusive dygnet runt men matutbud är begränsat under natten. Exakta tider för restaurang och barer meddelas vid ankomst till hotellet. Solstolar, soltak, mat och dryck på stranden ingår (öppen mellan maj-nov). Hotellet har strandläge, grovkorning sandstrand. Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen samt utgå under lågsäsong. Hotellet har även konferenscenter, hårfrisör, fotograf och souveniraffär. Hotellet accepterar Visakort och Mastercard. Kadriye centrum 10 km. Belek centrum 4 km. Lokalbuss finns utanför hotellet.Turist/naturområde.
Viktigt att notera att aktivitets- och matutbudet är olika mellan 1 maj - 31 oktober samt från 1 november- 31 April - se under resp flik. 


mer

Partial View Standard

För att du ska kunna tillbringa din semester på ett bekvämt sätt samt få maximal tillfredsställelse, har dessa rum utformats så att du inte längtar efter ditt hems lyx. Olika gröna färger dominerar, vilket ger ett uppfriskande intryck och du upplever en semester som du drömt om.
 • 228 rum (standardrum med havsutsikt) / 35 – 40 m²
 • Central luftkonditionering
 • Bad, hårtork
 • Telefon med direktlinje
 • Internetuppkoppling (på begäran)
 • Interaktiv & satellit-TV med musikkanal
 • Betal-TV
 • Minibar
 • Värdeskåp
 • Alla rum har balkong
 • Rumstädning dagligen och byte av lakan varannan dag
 • Minst 1, max 3 vuxna eller 2 vuxna +1 barn för övernattning

mer

Lykia Links Golf Club

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Lykia Links Golf Antalya är vackert beläget mellan Medelhavet på ena sidan - grönskande skogar och Taurus bergen på den andra. Banan erbjuder ett unikt scenario, där blått och grönt blir till ett; några steg bort kan du njuta av historiska orter och arkeologiska platser, som är väl värda ett besök. Lykia Links Antalya var den första linksbanan i Turkiet och Medelhavsområdet - en unik och exceptionell bana. 

Lykia Links Course

När du beställer en golfresa genom Golfeen kan du bl.a. få uppleva: Lykia Links Golf Antalya är vackert beläget mellan Medelhavet på ena sidan - grönskande skogar och Taurus bergen på den andra. Banan erbjuder ett unikt scenario, där blått och grönt blir till ett; några steg bort kan du njuta av historiska orter och arkeologiska platser, som är väl värda ett besök. Lykia Links Antalya var den första linksbanan i Turkiet och Medelhavsområdet - en unik och exceptionell bana. 
mer

Cornelia Golf Club

Faldo Design, Nick Faldos golfdesignföretag, fick genomföra utformningen av en 27-håls golfbana i Belek nära Antalya i södra Turkiet. Det är Faldos (sex gånger Majorvinnare) första projekt i sydöstra Europa och kom att utgöra kärnan i det nya Cornelia Golf Resortkomplexet, som utvecklas för företaget De Luxe Resort i Belek-Antalya.

Faldos dåvarande tankar:
"Det här är ett exceptionellt stycke natur – den fina pinjebeklädda, sandiga platsen är bland det mest inbjudande vi har sett. En bred ås löper rakt genom platsen, och vi kommer att utnyttja den här effekten för de flesta hålen, var och ett av de tre nio-hålen kommer att ha flera spektakulära upphöjda utslagsplatser, greener och bunkrar i en stil, som blir unik för den här delen av Europa. Banorna designas på ett sätt, som tar extremt stor hänsyn till det nuvarande landskapet, och det gör att spelet ska planeras noga. Därför kommer banorna att vara mycket "spelbara". Golfare på alla nivåer kommer att ha kul, bli inspirerade och tycka att det är mycket intressant."


Faciliteter
27-håls Nick Faldo Championship Golfbana
3 olika 18-håls kombinationer

Kungens bana               6 373 m         Par, 72
Drottningens bana         6 411 m         Par, 72
Prinsens bana               6 324 m         Par, 72Nick Faldo Course

Beskrivning

Faldo Design, Nick Faldos designföretag för golfbanor, har fixat utformningen av en 27 håls golfbana i Belek nära Antalya i södra Turkiet. Den sexfaldiga Majorvinnarens första designprojekt i sydöstra Europa är kärnan i nya Cornelia Golf Resort som utvecklas av Cornelia De Luxe Resort i Belek-Antalya.

27 håls Nick Faldo Campionship Golfbana med:
Tre olika 18 håls kombinationer

Kungens bana: 6 373 m Par 72
Drottningens bana: 6 411 m Par 72
Prinsens bana: 6 324 m Par 72
Handikapp: Damer 36,  Herrar 28

Träningsfaciliteter,
Driving Range (Dubbelsidig användning)
Tre putting greener
Två chipping och pitching greener
Separata träningsområden för grupper


Andra faciliteter:
David Leadbetter Golf Academy (vänligen be om mer information)
Club House - 4 800 m2
Bar
Club House Restaurang
Pro Shop (välkända internationella varumärken finns)
Omklädningsrum
Bagförvaring
Uthyrning: Buggies (40)
Uthyrning: Vagnar (250)
Uthyrning: Elektriska Vagnar (20)
Hyrklubbor: (20 fullständiga uppsättningar -. Callaway X 18. För vänster- och högerhänta spelare, män, kvinnor och barn
Välkomstdrink vid incheckningen
Gratis flaska med vatten vid start
Gratis frukt vid start
Gratis rengöring av klubbor
Fri range omgång för varje greenfee spelare 
Gratis transfer från Cornelia Hotellen till Cornelia Golf Club


mer
;
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

 • {{option.Text}}
  • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14