Titanic DeLuxe Nyår

7 nätter med All Inclusive på Titanic De Luxe Belek
4 greenfees på Titanic golf courses
Nyårsgalamiddag ingår
Flygplats – Hotell Transfer ej inkluderad, ( Per person SEK 350 ToR)
Direktflyg
(Golfbag och checka in baggage ej inkluderad, SEK 400 per bag + SEK 250;  ToR)
ToR-transfer från hotellet till golfbanan ingår


 

Titanic Deluxe Belek

Känner du för att verkligen lyxa till det är detta hotell helt rätt för dig. Hotellet ligger i änden av en gata i en lugn och vacker miljö längs Besgöz floden. På hotellet finns 596 rum fördelat på 170 000 m2 och du bjuds på magnifik service. Här är det mycket av allting; Spa -anläggningen är på hela 13 000 m2 och du erbjuds en uppsjö av olika behandlingar. Det finns även gym och fitness avdelning fördelat på 2 våningar där du kan delta i gruppträning som yoga, pilates eller aerobics.

A la carte-restaurangerna har en spännande prägel och känns mycket lyxiga. Det finns ett stort utbud av olika restauranger; allt från den vanliga huvudrestaurangen till snackbarer och lyxiga a la carte-restauranger. Under sommarsäsongen finns det 13 olika barer spridda runt om på anläggningen.

Du kommer knappt vilja lämna hotellområdet, här finns allt du behöver för din semester oavsett när på året du reser. Hotellet ligger i ett lugnt område, omgivet av pinjeskog och golfbanan och atmosfären är fantastiskt avkopplande.


Titanic Golf Club består av 27 hål fördelade på 3 slingor med 9 hål vardera. Detta gör att banan uppfyller kraven även för de mest kräsna golfarna. 18 hål i park och 9 links innebär att du ställs inför alla möjliga golfutmaningar med sjöar, floder, träd och sanddyner. Banan har kvar mycket av den ursprungliga naturen vilket ytterligare ökar känslan. Detta är verkligen ett landskap i perfekt harmoni med golfbanan som är designad av Hawtree Ltd golfbanearkitekter från England.


Övrigt

Hotellet som byggdes 2013 består av en 6-vånings huvudbyggnad, 7 mindre byggnader med totalt 596 rum. Hotellet har hiss, kassafack, uppvärmd inomhuspool, All Inclusive dygnet runt med begränsat matutbud nattetid. Exakta öppettider för restauranger och barer meddelas vid ankomst till hotellet. Till stranden är det cirka 1200 meter och det är en grovkorning sandstrand. Solstolar, parasoll, mat och dryck på stranden ingår. Förändringar gällande utbud kan förändras under säsongen eller helt utgå under lågsäsong. Hotellet har även konferenscenter, hårfrisör, fotograf och souvenirbutik. På hotellet accepteras både VISA och Mastercard. Närmaste centrum är Kadriye, 3 km, och Belek, 6 km. Lokalbuss finns utanför hotellet.

Viktigt att notera är att aktivitets- och matutbud varierar mellan sommar- och vinterkonceptet som du kan läsa mer om under respektive flik.


Taxi utanför hotellet eller receptionen kan ringa
Flygplats:30 km


Det är smidigt att boka transfer mellan flygplatsen och hotellet via oss på Golfeen så slipper man själv hålla koll på ev tidtabellförändringar samt vi har erfarenhet från området att beräkna trafiken.

Taxi finns utanför hotellet och kan även beställas via hotellets reception.

Det är smidigt att boka transfer via oss på Golfeen. Då slipper du själv hålla koll på eventuella flygtidsförändringar plus att vi med vår erfarenhet från området enkelt kan beräkna hur lång tid som behövs för att vara på flygplatsen i tid.


Ett besök i en av A la carte restaurang kan utnyttjas en gång och måste bokas i förväg när man anländer till till hotellet och mot extra kostnad.

A la carte-restaurangen kan besökas en gång och detta förbokas mot extra kostnad vid ankomst till hotellet.

mer

Standart Room

Rummen 
Härliga moderna och trendiga rum i turkosblå toner och mjuk inredning. Standardrummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt bäddsoffa som extrabädd för max 3 personer. 
Alla rum har fritt WIFI, telefon, minibar fylld med vatten och läsk, kaffe-te bricka med vattenkokare, central luftkonditionering, kassafack, satellit-tv, trägolv med matta. Badrum med badkar, separat dusch, wc och hårtork. Balkong med utsikt eller delvis utsikt mot havet eller omgivningarna. Handikapprum på förfrågan. 

Rumsfakta 

Standard rum: 34m²:
Denna rumstyp rymmer max. 3 personer
Rummet har en dubbelsäng eller två enkelsängar och en soffa som används som extrabädd 
Balkong 5 m2 med 2 stolar och 1 bord
Utsikt mot floden eller omgivningarna
Dessa rum finns i huvudbyggnaden 

Alla rum har:

Satellit TV
WIFI – kostnadsfritt på rummen 
Minibar- med vatten och läsk, påfylls varje dag
Kassaskåp- kostnadsfritt 
Te och kaffebricka med vattenkokare
Telefon
Parkettgolv med en matta
Badrock och tofflor
Central luftkonditionering -  Kostnadsfritt 
Badrum med separat dusch, handdusch, toalett, hårtork, toalettartiklar
mer

Titanic Golf Club

Belek Antalya i Turkiet är en destination placerad på önskelistan för alla som spelar golf. Med öppnandet av  27-håls banan den 1 september 1997, erbjuder Titanic Golf Club en bana för internationella mästerskap.


Titanic Golf Club har 27 hål, som består av tre slingor på vardera nio hål, som gör att banan uppfyller kraven även för de mest krävande golfarna. 18 hål i park och 9 linkshål  innebär att golfaren kommer att ställas inför alla möjliga golfutmaningar med sjöar, floder, träd och sanddyner. Hålen har kvar mycket av den ursprungliga naturen för att öka känslan. Detta är verkligen ett landskap perfekt i harmoni med en golfbana, som ritades av Hawtree Ltd golfbanearkitekter i England. OBS! Titanic Golf Club har bestämt sig för att utöka banan från 27 till 36 hål! Det innebär att under perioden 01september till 01 oktober 2021 så kommer 9 hål att vara avstängda för att de som spelar på de återstående 18 hålen inte skall bli störda av arbetet.

Golfbanearkitekterna hade en dröm om en golfbana som täcker 130 hektar. I sin design såg de framför allt fram emot att möta de behov och förväntningar, som golfare från hela världen har.

Golfbanan ligger intill Medelhavet och Besgoz floden och den vackra ursprungliga naturen inramar ditt spel. Det finns många vackra vyer över havet och floden. Många tees är placerade på toppen av de tidigare sanddynerna för att ytterligare förstärka upplevelsen, som även inkluderar en magnifik utsikt över Taurusbergen i fjärran.

Av de tre 9-hålsbanorna kan du kombinera olika variationer för att få en 27-håls bana. Banorna är förstås i utmärkt skick och har en perfekt design, som ger olika utmaningar vid hålen, för att inte tala om den naturliga vegetationen, som bidrar till en fin naturupplevelse vid spelandet.

De mest spektakulära vyerna finns från den andra nio-hålsbanan. Fairway ligger alldeles vid stranden vilket ger en fantastisk utsikt över havet. Oavsett om du väljer att spela 9, 18 eller 27 hål, kommer du att bli nöjd. Belägen mellan en romantisk flod och Medelhavet med Taurusbergen i bakgrunden, är du säker på att komma överens med dina medspelare om att den här banan har ett perfekt läge!

Banan har utformats så att den garanterar spelbara villkor för alla nivåer. (Även nybörjare) och banans layout utnyttjar på bästa sätt det befintliga landskapet, vilket säkerställer att det inte finns några blinda slag till fairways eller greener. Tonvikten las på att ge varje 9-håls mästerskapsbana (The Mediterranean, The Forest och The River) sin egen karaktär. Varje hål har sit eget spel och landskapets karaktär kommer att göra denna golfbanan oförglömlig för dig.

Sist men inte minst så har vi ett bra övningsområde, som är placerat nära det charmiga klubbhuset. Det finns en puttinggreen, en putting-chippinggreen och två speciella pitchinggreener för bunkerslag på upp till 60 m. Drivingrange har tre stora mål greener och har mer än 40 utbildningsutslagsplatser för optimal utbildning och träning.

TITANIC GOLF CLUB ERBJUDER HIGH CLASS ALL INCLUSIVE FOOD AND BEVERAGE CONCEPT från och med september 2019
Konceptet tillämpas för alla gäster oavsett vilket hotell de bor på.

Restaurang Koncept Inkluderat

Club House Restaurant & Bar À la carte All mat på menyn & drycker med & utan 
alkohol

Buggy Bay À la carte Kalla smörgåsar, alkoholfria läskedrycker, 
varma drycker & ölÖppettider: 07:00–20:00 (sommarsäsong) 07:00 – 18:00 (vintersäsong)


Titanic Golf Course

Titanic Golf Club har 27 hål, som består av tre slingor på vardera nio hål, som gör att banan uppfyller kraven även för de mest krävande golfarna. 18 hål i park och 9 linkshål  innebär att golfaren kommer att ställas inför alla möjliga golfutmaningar med sjöar, floder, träd och sanddyner. Hålen har kvar mycket av den ursprungliga naturen för att öka känslan. OBS! Titanic Golf Club har bestämt sig för att utöka banan från 27 till 36 hål! Det innebär att under perioden 01september till 01 oktober 2021 så kommer 9 hål att vara avstängda för att de som spelar på de återstående 18 hålen inte skall bli störda av arbetet.

 

 

The River (Floden) hålen 1-9
Flodens spännande lopp, de dominerande bergstopparna samt den magnifika utsikten över floden ger en tilltalande och utmanande golfupplevelse.


The Mediterranean (Medelhavet) hålen 10-18
Här i Belekregionen har denna del av banan en tilltalande miljö. En extraordinär och magnifik utsikt över Medelhavet och närhet till havet. Det djupa blå Medelhavet kommer att följa dig under ditt spel här, och det ger dig oförglömliga minnen.

 

The Forest  (Skogen) hålen 19-27
Banan i pinjeskogen är en favorit för golfälskare. Njut av spelet med mycket grönt gräs och Taurusbergen samt det varma och silkeslena väderet vid Medelhavet.

mer
;
Kontakta oss
Meddelande

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14